Hoofdsponsor selectieteams:

 
Subsponsor selectieteams:

Seizoensopening – c.k.c. Maassluis 90 jaar

maassluis 90 jaar
Yes, we mogen weer! De afgelopen weken zijn er al een aantal oefenwedstrijden gespeeld. En zaterdag 12 september is het tijd voor de eerste competitiewedstrijd op ons eigen terrein. Afgelopen juli bestond onze vereniging 90 jaar. Hiervoor hebben jullie nog een feestje van ons tegemoet. We gaan er een hele leuke dag van maken met verschillende activiteiten. Het programma voor deze dag luidt als volgt:


15:30 Toespraak van een aantal oud-voorzitters
16:30 Presentatie spelers Maassluis 1
17:00 Trekking winnaar vakantiecheque RCN Vakantieparken (wijnflessenactie)
17:30 Loungemuziek op het terras
20:00 Start pubquiz
21:00 Afsluiting met muziek en borrel

Uiteraard is er deze dag ook genoeg te doen voor de kinderen. Er zal een springkussen aanwezig zijn, zodat de kinderen lekker hun ding kunnen doen!

Informatie pubquiz
Doe je mee aan de pubquiz?
Leuk! Meld je dan aan bij Demi Zeegers (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of via de inschrijflijst in de kantine. Bij aanmelding geef je je groepsnaam door en de personen die in de groep zitten. De groepjes mogen uit maximaal 4 personen bestaan. Belangrijk om te weten is dat je je opnieuw aan moet melden.

Had je je al aangemeld voor de online pubquiz in juli?
Deze inschrijving is te komen vervallen.

Wijnflessenactie
Heb je in juli een fles wijn besteld? Geen probleem! Deze bestelling is gewoon geldig.
De flessen kun je zaterdag 12 september bij ons ophalen op de korfbal. Lukt dit niet? Neem dan contact op met Sandra v Mierlo, Eva Slotboom of Mirjam Sonneveld. Zij regelen dit dan  verder met jullie.

Het is ook nog steeds mogelijk om een fles wijn te bestellen bij Demi Zeegers. Meerdere flessen is natuurlijk ook mogelijk. Dit betekent meer kans op die vakantiecheque van RCN ;).
We verkopen witte wijn (Pinot Grigio) en rode wijn (Shiraz Appassimento) voor een symbolisch bedrag van €9,00. Op de flessen wijn zit een speciaal etiket voor ons 90-jarig bestaan, ontworpen door Edwin Sonneveld. Nadat je de flessen wijn hebt besteld, ontvang je een betaalverzoek.

We hebben er heel veel zin in en gaan er een leuke dag van maken met z’n allen! Natuurlijk houden we ons op deze dag ook aan de corona-maatregelen die gelden op ons terrein.

Tot zaterdag 12 september!

Het bestuur en de jubileumcommissie
Shirtsponsors:
bluelogo   TSALOGO 640
transparant keukens Koeze
VDKRAAN Jetewoonidee
Logo TCE Partners  

Nieuwsbrief