Hoofdsponsor selectieteams:

 
Subsponsor selectieteams:

Maassluise korfballers halen tweede punt in de competitie binnen

M1 persbericht
Foto: Edwin Sonneveld - Fotografie

Hoofdsponsor: Eurohypotheken Rijnmond

Co-Sponsor: Reinier de Graaf Groep

De wedstrijd in ’s-Gravenzande stond eigenlijk afgelopen zaterdag op het spel. Echter, wachtten een aantal spelers op de uitslag van een coronatest waardoor de wedstrijd werd verzet. In het weekend waren alle uitslagen binnen (negatief) en dit betekende dat de wedstrijd op dinsdag 6 oktober kon worden gespeeld. Het was een spannende wedstrijd, ondanks dat beide ploegen een lange periode de korf niet wisten te vinden, kon het balletje nog tot de laatste seconde beide kanten oprollen.

In de eerste helft werd er veel gescoord. Beide teams speelden een dynamisch spel en wisten de korf goed te vinden. Dit resulteerde in een ruststand van 9-9. Maassluis start goed aan de tweede helft. De treffers van Eva Slotboom en Sven Veldman zorgen voor een stand van 9-11. De lange aanvallen en vele kansen van Ondo (G) zorgen ervoor dat er weer een gelijke stand staat op het scorebord. Het wordt Ondo (G) gemakkelijk gemaakt om mee te kijken in de verdediging en de ballen weer over te brengen naar de aanval. Ondo (G) kan steeds lang aanvallen, maar weet de kansen te weinig te benutten om voor een voorsprong te zorgen. Beide ploegen geven goede druk in de verdediging waardoor er veel slordigheidsfoutjes worden gemaakt. Ook in de tweede helft gaan de ploegen gelijkop. Met nog ongeveer 15 minuten op de klok is de stand 14-14. Na 10 minuten zonder te scoren, scoort Maassluis de 14-15. Niet verrassend, maar Ondo (G) zet het scorebord weer op een gelijke stand (15-15). Deze score betekent dan ook de eindstand van deze wedstrijd.

Maassluis nam het voortouw, maar Ondo (G) wist hier steeds snel op te antwoorden. Maassluis staat na vijf gespeelde wedstrijden nog steeds onderaan in de competitie met twee punten. Een overwinning voor Ondo had ervoor kunnen zorgen dat ze los van KOAG uit Krimpen a/d IJssel stond op de eerste plek. Nu wordt de eerste plaats in de eerste klasse (E) gedeeld door KOAG en Ondo (G).

Programma 10 oktober 2020
15:40 uur Achilles (Hg) 1 - Maassluis 1
14:10 uur Achilles (Hg) 2 - Maassluis 2
14:00 uur KOAG 4 – Maassluis 3
11:00 uur Maassluis A1 – Weidevogels A1

Algemene info: Demi Zeegers (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
www.ckcmaassluis.nl / @ckcmaassluis / www.facebook.nl/ckcmaassluis
Shirtsponsors:
bluelogo   TSALOGO 640
transparant keukens Koeze
VDKRAAN Jetewoonidee
Logo TCE Partners  

Nieuwsbrief