Hoofdsponsor selectieteams:

 
Subsponsor selectieteams:

Maassluis 1 kan goede start niet volhouden

thumbnail 50446166358 8d67a97b64 o

Foto: Edwin Sonneveld - Fotografie

Hoofdsponsor: Eurohypotheken Rijnmond
Co-Sponsor: Reinier de Graaf Groep

Midweeks werd in de inhaalwedstrijd op bezoek bij ONDO een punt binnen gesleept. Deze zaterdag stond wederom een uitwedstrijd op het programma, namelijk Achilles in Den Haag. Een goed resultaat zou de aansluiting betekenen met de grote middenmoot.

Zonder publiek en onder herfstachtige weersomstandigheden begon Maassluis goed aan de wedstrijd. Vanaf het begin van de wedstrijd was het verschil steeds 1 of 2 punten in het voordeel van Maassluis. Dat leidde na 20 minuten tot een tussenstand van 6-8. Maar daarna kantelde de wedstrijd, vooral door eigen slordig spel en niet zozeer door de tegenstander, wat er toe leidde dat Maassluis bij rust tegen een 12-10 achterstand aankeek.

Na de rust kwam Maassluis moeilijk tot scoren en ging Achilles wat makkelijker spelen. Achilles heerste in de tweede helft verdedigend onder de korf waardoor Maassluise aanvallen steeds maar een kort leven waren beschoren. Pas 11 minuten na de rust werd de korf gevonden door Maassluis gevonden, maar toen was Achilles al uitgelopen naar 15-10. Uitgezonderd een enkele kleine opleving liep Maassluis achter de feiten en de tegenstander aan, met als gevolg uiteindelijk toch een fikse nederlaag (22-15) en dat na een hoopvol begin van de wedstrijd wat op meer deed hopen. Jammer, maar blik weer vooruit naar komende zaterdag. Dan komt Die Hage op bezoek, winst op deze tegenstander kan er voor zorgen dat de aansluiting met de staartploegen behouden blijft.

Programma 17 oktober 2020
16:30 uur Maassluis 1 – Die Haghe 1
15:00 uur Maassluis 2 – Die Haghe 2
13:30 uur Maassluis 3 – Twist 4
12:00 uur IJsselvogels A1 - Maassluis A1

Algemene info: Demi Zeegers (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
www.ckcmaassluis.nl / @ckcmaassluis / www.facebook.nl/ckcmaassluis

Shirtsponsors:
bluelogo   TSALOGO 640
transparant keukens Koeze
VDKRAAN Jetewoonidee
Logo TCE Partners  

Nieuwsbrief