Hoofdsponsor selectieteams:

 
Subsponsor selectieteams:

Geslaagde zaterdag vol met superleuke clinics

50576854016 6dae19e8d0 c
Hoofdsponsor: Eurohypotheken Rijnmond, 
Co Sponsor: Reinier de Graaf Groep, 
Afgelopen zaterdag was het een drukke, sportieve dag in de olympiahal en op het veld. Er zijn diverse clinics georganiseerd door Jari Sonneveld, Mark van der Vaart, Andre Verbaas, Naomi Linschoten en Ruud Fortuin. Verslagen en fotoreportages zijn hieronder te vinden. 
 
Conditie-training A & B 
(Shirtsponsor: A: Eurohypotheken Rijnmond, B: Blue Sport en Workwear)
De A & B teams kregen o.l.v. Ruud Fortuin een fanatieke conditie training, waarin ook nog aan de balans en de verschillende spiergroepen gewerkt werd. Er was een grote opkomst, 18 fanatieke sporters werden enorm uitgedaagd, en moesten flink aan de bak. Maar zoals op de foto’s te zien is ging dit allemaal met een glimlach op het gezicht. Spierpijn zullen ze zeker hebben maar dat hoort erbij.
.50576985007 4b20d94b48 c  50576846561 afeb07bde2 c

Foto’s te zien op onze flickr pagina: Conditie-training A&B


Clinic C (Shirtsponsor: Peter Smit Tweewielers)
Voor de C-jeugd was er afgelopen zaterdag ook een clinic onder leiding van André Verbaas en Naomi Linschoten. Tijdens de clinic is onder andere balgevoel, een stukje techniek en uiteraard zijn er partijtjes aan bod gekomen. De C was erg enthousiast en wilde graag leren van de tips die werden gegeven. Al met al een erg geslaagde clinic!

clinic c

Clinic D (Shirtsponsor D1: TSA Group Delft, D2: TCE partners)

Onder leiding van Andre Verbaas en Naomi Linschoten werd er op 7 november een leuke leerzame clinic verzorgd. Er waren 25 enthousiaste D-tjes aanwezig, die geconcentreerd de oefeningen uitvoerden. Een heleboel oefeningen werden, aan het eind van de clinic, in een partijvorm door veel kinderen al toegepast. Dit was heel leuk om te zien. Dit was zeker voor herhaling vatbaar. Andre en Naomi kregen applaus van de kinderen na afloop. Ook alle andere aanwezige trainers en Corona coördinator bedankt.

clilnic d

Clinic E  (Shirtsponsor: Van Zanden Orthodontie)
Zaterdag 7 novomber is er een korfbalclinic gegeven voor de E-tjes door Mark en Jari. Met 25 kinderen in totaal zijn ze in de olympiahal aan de slag gegaan met verschillende oefeningen. De oefeningen waren vooral gericht op het verbeteren van de schot techniek. De clinic begon met een leuk beginspel gevolgd door verschillende schotoefeningen. De training werd geëindigd met een wedstrijdje: de 25 kinderen uit de E tegen Jari, Mark en Niels. De kinderen hebben veel gelachen en het was heel gezellig. (Uiteraard had de E het wedstrijdje gewonnen)

clinic E

Clinic F (Shirtsponsor: Van der Kraan)
Afgelopen zaterdag gaven Jari, Mark en Niets een clinic voor de F. De clinic ging over schottechniek. Ze begonnen met lijnentikkertje om lekker warm te worden. De kinderen vonden het wel spannend, maar luisterden goed naar de heren. Na het lijnentikkertje gingen de kinderen schieten op de korf. Daarbij werden er tips gegeven over de stand van de handen en hoe hard er wel/niet geschoten moest worden. Zo leerden ze dat er geen kippenvleugels met de armen gemaakt moeten worden en dat je jouw armen moet uitstrekken na het schot zodat je meteen kunt juichen. Bij de volgende oefeningen moesten de kinderen naar elkaar toe rennen, een high five geven en terug rennen naar hun paal om daar voor of achter de paal te schieten. Tussendoor werden er wedstrijdjes gedaan welk tweetal het snelste er 5 scoorden. En als laatste speelden we nog een partijtje.
De kinderen vonden het erg leuk en de trainers vonden het mooi om te zien dat de kinderen zo goed hun best hebben gedaan. Heren bedankt voor leuke clinic.

clinic f

Foto's van de clinics in de zaal zijn gemaakt door Ton Linschoten en te zien op onze Flickr pagina: Diverse clinics zaterdag 7 november
Shirtsponsors:
bluelogo   TSALOGO 640
transparant keukens Koeze
VDKRAAN Jetewoonidee
Logo TCE Partners  

Nieuwsbrief