Hoofdsponsor selectieteams:

 
Subsponsor selectieteams:

Ziekenboeg

In het nieuwe jaar hebben we nog een aantal mensen met blessures, zowel nieuwe als oude blessures!

We beginnen met Nosa Lyawe , zij is afgelopen week geopereerd aan haar elleboog aan een pees die beschadigd was geraakt tijdens een training. Het zag er heel indrukwekkend uit met haar arm in een mitella/stellage maar helaas ze zal heel lang moeten revalideren en zo zien we haar pas weer in actie na de zomervakantie! Nosa heel veel sterkte de komende tijd!

In mijn vorige stukje schreef ik over Lisanne Mars, nu blijkt dat zij haar kruisband gescheurd heeft in haar knie, dus zij is ook voor langere tijd uitgeschakeld! Lisanne heel veel sterkte!!

Ook Henriette van Weem uit het vijfde is al langere tijd geblesseerd en al wat keren genoemd in deze rubriek, het is te hopen dat de langste tijd erop zit en dat we je binnenkort weer zullen zien! Henriette heel veel sterkte!

Uit het derde is Sandra van Mierlo al geruime tijd geblesseerd , zij heeft haar vinger gebroken, maar het schiet nog niet erg op, San ik hoop je binnenkort weer te zien schitteren, heel veel sterkte!

Ook voor Amy van Veen en Kim Crooswijk zit korfballen er voorlopig nog niet in, zeker voor Kim die wacht op een knie-operatie, meiden heel veel sterkte!

Dit waren de voor mij bekende blessures, voor de overige mensen die geblesseerd zijn allemaal heel veel sterkte en ik hoop dat ik je weer snel zie spelen.

Weet jij iemand die geblesseerd is, geef het dan door aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Diane van Loo vd Gaag
Shirtsponsors:
bluelogo  TSALOGO 640
transparant keukens Koeze
VDKRAAN Jetewoonidee

Nieuwsbrief