Hoofdsponsor selectieteams:

 
Subsponsor selectieteams:

Back in the days: 'De eerste sponsor'

Door wekelijks een foto te plaatsen van een voorwerp of momentopname van vroeger kijk je met ons terug in de geschiedenis van de korfbalsport en c.k.c. Maassluis. Heb je zelf foto's van vroeger die je met ons wilt delen? Stuur ze naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Vandaag in 'BACK IN THE DAYS’: De eerste sponsor

Sponsoren zijn niet meer weg te denken uit de sport. Dit seizoen zijn er meer teams gesponsord dan ooit tevoren. Eens was iemand de eerste: Hans de Jong Verzekeringen in 1976. Bij deze sponsoring nam onze vereniging ook direct de naam over van deze sponsor en werd Hans de Jong Verzekeringen c.k.c. Maassluis.

Op de eerste foto wordt Hans de Jong voorgesteld aan het publiek. Daarbij werden de gesponsorde trainingspakken en shirts officieel overhandigd aan Jaap Poldervaart in het bijzijn van zijn kinderen. Trainer en technisch commissielid Maarten van Bergen kijkt op de achtergrond toe.
Op de tweede foto de spelers die voor het eerste gesponsord werden met uiterste links, de eerste betaalde trainer: Ulke Kooijmans

Foto’s en tekst mede mogelijk gemaakt door: Jaap Poldervaart
Back in the days De eerste sponsor 1Back in the days De eerste sponsor 2
Shirtsponsors:
bluelogo  TSALOGO 640
transparant keukens Koeze
VDKRAAN Jetewoonidee

Nieuwsbrief