Hoofdsponsor selectieteams:

 
Subsponsor selectieteams:

Van het bestuur: 2018 is begonnen.

Afgelopen vrijdag was onze nieuwjaarsreceptie, een volle kantine met leden, sponsoren en vertegenwoordigers van politiek partijen waren aanwezig om na de nieuwjaarstoepspraak en huldiging van onze jubilarissen deel te nemen aan de pub quiz.
In mijn nieuwjaarstoespraak haalde ik een dat het sportief goed gaat, ons vlaggenschip staat ongeslagen boven aan en heeft dit zaterdag bevestigd door moeizaam van ACKC te winnen. Een leuke bijkomstigheid was dat Kinderdijk weer een punt heeft laten liggen zodat de voorsprong groeit naar 5 punten.
Voor komend seizoen is de TC druk bezig met de zoektocht naar een nieuwe hoofdtrainer, zodra er nieuws is dan zullen wij dit zo spoedig mogelijk melden

Een uitdaging die blijft staan is het vinden van vrijwilligers, ook voor de bestuursfuncties welke al langere tijd vacant zijn, heb je interesse in een dergelijke functie benader mij of de VC.

De geplande verbouwing/nieuwbouw van onze kleedkamers staat nog steeds op de planning, nadat gesprekken met Unitas over een mogelijke samenwerking op niets zijn uitgelopen is het wachten wat onze buren gaan doen.
Unitas heeft aangeven te willen vertrekken uit het wipperspark, dit zou voor ons een andere indeling van onze accommodatie kunnen betekenen. De bouwcommissie staat gereed om bij nieuws vanuit Unitas te kunnen reageren en onze plannen concreet te laten worden.

Komende zaterdag staat er voor het 1e een belangrijke wedstrijd tegen Korbatjo op het programma, het zou leuk zijn om de tribunes weer vol met supporters vanuit Maassluis te zien zitten!

Niels Verburg
Shirtsponsors:
bluelogo  TSALOGO 640
transparant keukens Koeze
VDKRAAN Jetewoonidee

Nieuwsbrief