Hoofdsponsor selectieteams:

 
Subsponsor selectieteams:

Koningsdagloterij: vergeet je loten niet!

Koningsdagloterij 2018

 De tijd gaat snel. Het veldseizoen is alweer begonnen, we zitten in het Paasweekend en ook Koningsdag komt met rasse schreden!

Dus ook de koningsdagloterij. Er zijn al heel veel boekjes verkocht, waarvoor onze hartelijke dank! En net als ieder jaar hebben we een aantal jeugdleden die heel erg hun best doen met verkopen. Op dit moment hebben we de families Steenks, den Brabander en Vermeer die in de race zijn voor de prijs voor het verkopen van de meeste loten.  Echt super jongens!

Het team wat als eerste in zijn geheel de boekjes heeft verkocht is de E3! Fantastisch, jullie mogen een lekker patatje eten in de kantine!

Wat wel opvalt is dat met name bij de spelende leden (B t/m senioren) het inleveren nog wat achterblijft. Dus graag zo snel mogelijk inleveren bij Annemieke of Judith.

Voor de niet spelende leden is er door een foutje mijnerzijds iets mis gegaan en zijn een aantal lotenboekjes later bezorgd dan gebruikelijk, waarvoor mijn excuses.

Er zijn nog een paar lotenboekjes over, dus als je nog mee wilt doen voor de prijs van meest verkochte loten of als je nog een paar leuke collega’s/familie/vrienden hebt die graag wat loten willen kopen, dan kun je natuurlijk altijd nieuwe loten bij ons komen halen.

Groetjes namens de loterijcommissie

Annemieke en Judith

Shirtsponsors:
bluelogo   TSALOGO 640
transparant keukens Koeze
VDKRAAN Jetewoonidee
Logo TCE Partners  

Nieuwsbrief