Hoofdsponsor selectieteams:

 
Subsponsor selectieteams:

Einddag 2018: voor jong en oud!

De einddag dit jaar is net even anders dan we gewend zijn van de afgelopen jaren. Daarom hierbij iets meer achtergrondinformatie.

Geen korfbaltoernooi, maar een heuse zeskamp met spellen variërend van Levend tafelvoetbal tot een 1 op 1 gladiatorenkussen.

Alle spellen zijn geschikt voor zowel jonge spelers (vanaf de E!) als voor de oudere gardes. Ben je een klein beetje sportief, maar enorm gemotiveerd, dan ben je al geschikt!

In tegenstelling tot voorgaande jaren, is het naast opgeven als compleet team bestaande uit familie en/of vrienden (10-12 personen), ook mogelijk om je als individu of als kleiner groepje op te geven.

Zo kan iedereen meedoen, ook als je geen team rond kan krijgen. Wij zorgen ervoor dat iedereen tijdens de einddag in een leuk team terecht komt!

Gedurende de hele middag zal er ook een springkussen (bedankt Eetcafé The Ollies!) aanwezig zijn voor de allerkleinsten, dus wees als ouder niet bang dat de kinderen zich zullen vervelen!

Het programma zal starten om 13.00 en aansluitend zal er een BBQ (12.50eu) plaatsvinden. Voor de kinderen is er een kindermenu(4eu)!

Het belooft een schitterende, hilarische en sportieve dag te worden, waar gezelligheid en plezier op nummer 1 staan!

Geef jezelf, je groepje of je team snel op door een mailtje te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of maak gebruik van het aanmeldformulier die hangt in de kantine!

Details Einddag
Voor wie:                         Iedereen vanaf de E tot oud
Wanneer en hoelaat:      16 juni om 13.00
Kosten:                            BBQ 12,50eu en kindermenu 4eu
Deadline opgeven:          8 juni
Hoe aan te melden:        Mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of schrijf je in via het aanmeldformulier in de kantine

Tot zaterdag 16 juni!

Organisatie Einddag 2018

Shirtsponsors:
bluelogo   TSALOGO 640
transparant keukens Koeze
VDKRAAN Jetewoonidee
Logo TCE Partners  

Nieuwsbrief