Hoofdsponsor selectieteams:

 
Subsponsor selectieteams:

Ziekenboeg

Aan het einde van het seizoen nog een keer de ziekenboeg.

Allereerst een goed bericht van Henriette van Weem, de chemokuren hebben z’n werk goed gedaan en de tumoren zijn dusdanig geslonken dat ze geopereerd mag worden en daarna bestraald gaat worden. Ze hoort binnenkort het hoe en wanneer, ik houd jullie op de hoogte! Henriette heel veel sterkte en kracht toegewenst!

Diana vd Vijver is aan haar pols/hand geopereerd, met 20 hechtingen rijker, maar ook een vinger die weer wil bewegen is het nu een kwestie van revalideren, Diana heel veel sterkte!

Leo vd Vaart is tijdens zijn werkvakantie een aantal meters naar beneden gevallen en heeft o.a zijn dijbeen gebroken, hij is inmiddels geopereerd in een ziekenhuis in Tenerife en hij is op de been maar hij loopt met krukken, die inmiddels de hele familie al heeft gebruikt! Leo sterkte en niet te veel doen!

Uit het gips is Tristan Steenks, nu revalideren en in het nieuwe seizoen weer vlammen!

Jurre Zohlandt zat pas nog in het gips, maar ook hij heeft de zomervakantie nog om verder te herstellen, Jurre sterkte!

Rest mij nog de overige leden te noemen die al langere tijd geblesseerd zijn; Nosa Lyawe, Johan Pols, Sandra van Mierlo, Ricardo Keeman, Maxime de Rijke, Kim Crooswijk en Amy van Veen. Heel veel sterkte toegewenst en ik hoop jullie weer te zien in het nieuwe seizoen!

Dit waren de voor mij bekende blessures, voor de overige mensen die geblesseerd zijn allemaal heel veel sterkte en ik hoop dat ik je weer zie spelen in het nieuwe seizoen.

Weet jij iemand die geblesseerd is, geef het dan door aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Diane van Loo vd Gaag

Shirtsponsors:
bluelogo   TSALOGO 640
transparant keukens Koeze
VDKRAAN Jetewoonidee
Logo TCE Partners  

Nieuwsbrief