Hoofdsponsor selectieteams:

 
Subsponsor selectieteams:

Schoonmaken?? Ben je gek of zo????

Inderdaad een logische reactie als we kijken naar het subtropische weer van de afgelopen lange periode.

Maar het wordt natuurlijk een ander verhaal als we zien dat het pas over 2 weken nodig is. Op zaterdag 11 augustus begint namelijk de eerste training van onze selectie + nieuwe trainers.

De huidige status van ons clubhuis: overal stof, spinrag en overleden insecten. Uiteraard geen entourage om de selectie gemotiveerd aan de start te krijgen. M.b.t. de omgeving van het clubhuis is de Onderhoudsploeg 2.0 afgelopen vrijdag (ondanks de absurd hoge temperatuur) de strijd aangegaan met het overvloedige onkruid, maar m.b.t. het clubhuis zelf hebben we nog wel wat handjes nodig om de boel weer helemaal fris en fruitig te krijgen.

De planning is dat op donderdagavond 9 augustus om 19.00 uur de handen ineen worden geslagen en de mouwen worden opgestroopt.
- Ben je dan nog op vakantie? Dan heb je pech en kun je er niet bij zijn.
- Ben je al terug van vakantie of ga je pas na 9 augustus weg of ga je helemaal niet weg? Dan heb je mazzel en kun je later tegen eventuele kleinkinderen vertellen: ik was er bij!!!

Teneinde de aanmelding enigszins ordentelijk te laten verlopen (wel nodig gezien de te verwachten stroom van aanmeldingen) graag bij ondergetekende opgeven via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Aanmeldingen worden in volgorde van ontvangst geboekt en VOL IS VOL!!!

Alvast hartelijk bedankt en graag tot donderdagavond 9 augustus!!

Met vriendelijke groet,

Mart van der Gaag
(afwezig: 30 juli t/m 3 augustus)
Shirtsponsors:
bluelogo   TSALOGO 640
transparant keukens Koeze
VDKRAAN Jetewoonidee
Logo TCE Partners  

Nieuwsbrief