KoningsdagBannerWebsite

Hoofdsponsor selectieteams:

 
Subsponsor selectieteams:

We kunnen de tussenstand opmaken

De eerste helft van het veldseizoen zit er op.
Na acht speelweekenden staat de teller op: 39 gefloten wedstrijden.

Met dank aan: Pascal Huisman, Peter Gregoor, Pim Bruijn,Wouter Dirks, Mark van Buren, Hans de Vette en Guus Spierenburg.

In ons laatste schrijven hebben we aangegeven, dat er 32 wedstrijden gefloten waren. Echter dat was niet zo, want er was een wedstrijd afgezegd. Dus bij de laatste tussenstand waren er 31 wedstrijden gefloten. Daar zijn bij de laatste twee weekenden 8 wedstrijden bijgekomen.

In het weekend van 20 oktober konden we 5 wedstrijden toevoegen aan het totaal. Mark en Wouter gingen in de morgen op pad. Mark had een thuiswedstrijd. Hij floot bij RWA in Rhoon en Wouter vertrok naar Den Haag om bij Achilles te fluiten. Achilles kreeg nog een keer bezoek van één van onze scheidsrechters, want ook Pascal moest fluiten bij Achilles. Wouter kon in Den Haag blijven, want ’s middags was hij grensrechter bij Die Haghe.
Thuis hadden we Maassluis 3 zonder scheidsrechter en dat was wel even een probleem. Wouter en Pascal waren al buiten de deur. Guus moest werken. Hans was op vakantie. Mark en Pim moesten na Maassluis 3 spelen in Maassluis 2. Johan is helaas nog steeds geblesseerd. Terence heeft de zorg voor zijn moeder. Vervolgens was, de ondertussen bijna vaste scheidsrechter van Maassluis 3, Peter door zijn rug gegaan. Kortom de koek was op. Echter Guus bracht de oplossing door wat uren extra vrij te nemen van zijn werk, zodat hij op tijd kon zijn om Maassluis 3 om 13.00 uur te kunnen fluiten. Top, Guus! Dat onze scheidsrechters veel voor CKC Maassluis over hebben, dat weten we. Echter dit spant de kroon. Onze waardering is groot.

Het laatste weekend van oktober was tevens het achtste en laatste weekend van de eerste helft veld. In dit weekend kwamen onze scheidsrechters nog drie keer in actie. Pascal ging op zaterdag naar Den Haag om bij Die Haghe te fluiten. Voor Wouter ging zijn hele weekend op aan korfbal. Op zaterdag moest hij naar Capelle om bij KCC te vlaggen en op zondag kon hij een ritje maken naar Amsterdam om bij Swift te fluiten.

Zo kunnen we na 8 weekenden afsluiten met 39 wedstrijden in het totaal. Er van uit gaande, dat we totaal 68 wedstrijden moeten fluiten in 14 weekenden betekent dat we met een gemiddelde van ongeveer 5 wedstrijden per weekend wel uit moeten komen. Met 39 wedstrijden zitten we daar maar één wedstrijd onder. Kortom het ziet er op het veld goed uit en kunnen we zeggen, dat we met de huidige bezetting op eigen kracht de eindstreep zouden moeten kunnen halen. We gaan het zien in de tweede helft van de veldcompetitie.

Voorlopig gaan we ons richten op de zaalcompetitie. De schotklokken zijn afgeleverd in de Olympiahal. We zijn nu druk doende om een aparte zoemer geregeld te krijgen en dat heeft nog wat voeten in de aarde. Tevens weten we nu, dat Maassluis 1 en B1 in het zaalprogramma niet gekoppeld zijn. Dat betekent, dat we iedere week een jurytafel moeten bemensen.

Ondertussen houden we ons ook nog bezig met het spelregelbewijs. De senioren en junioren, die het spelregelbewijs nog niet hebben gehaald, worden scherp gehouden door de emails van Afra hierover. Om de junioren te ondersteunen hebben we op maandag 15 oktober een spelregelavond georganiseerd. Wel bedroevend om te constateren, dat veel junioren deze avond aan zich voorbij hebben laten gaan.

Zijn er vragen, dan zijn wij bereikbaar via de email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Harry en Gerda van Buren
Shirtsponsors:
bluelogo   TSALOGO 640
transparant keukens Koeze
VDKRAAN Jetewoonidee
Logo TCE Partners  

Nieuwsbrief