Hoofdsponsor selectieteams:

 
Subsponsor selectieteams:

Ziekenboeg

Afgelopen week kwam ik 2 heren tegen die beide met hun hand in het verband liepen, allebei hadden zij een gebroken vinger en ook allebei opgelopen tijdens een training. De heren zijn Terence Buijs uit het vierde en Jeppe Damen uit de A3, beide zien we ze even niet binnen de lijnen heel veel sterkte mannen!

Twan Crooswijk uit de A2 en trainer bij de kangaroes heeft dit zaalseizoen nog niet gespeeld omdat hij last heeft van hielspoor! Twan heel veel sterkte en ik hoop dat je snel resultaat boekt, want het is niet handig met je opleiding!

Melanie Wijnhorst uit het vijfde tobt ook al enkele weken met haar gezondheid, Melanie sterkte ermee en ik hoop je binnenkort weer in het veld te zien staan!

Ook binnen het  scheidsrechterkorps hebben we een persoon met een langdurige en hardnekkige blessure, nl Johan Pols en zoals het er nu uitziet gaat dit nog een hele tijd duren! Johan heel veel sterkte en ik hoop dat je nog wel kan fotograferen!

Dit waren de voor mij bekende blessures, voor de overige blessuregevallen heel veel sterkte en doe kalm aan!

Weet jij iemand die geblesseerd of langdurig ziek is meldt dit dan op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Diane van Loo vd Gaag

Shirtsponsors:
bluelogo   TSALOGO 640
transparant keukens Koeze
VDKRAAN Jetewoonidee
Logo TCE Partners  

Nieuwsbrief