Hoofdsponsor selectieteams:

 
Subsponsor selectieteams:

Ziekenboeg

Demi Zeegers uit het derde en trainer van de C2 is dit jaar nog aan haar neus geopereerd aangezien zij continu verkouden was, het één en ander wordt weggebrand en haar neustussenschot wordt rechtgezet. Al met al geen feest, maar continu verkouden is dat ook niet!! Demi heel veel sterkte en laat je maar flink verwennen door je ouders!

Tijdens een training met de” korfbal fit” is Marry van Onselen hard gevallen en heeft daarbij een aantal ribben zwaar gekneusd, zoals iedereen wel weet is dat zeer pijnlijk! Marry veel sterkte en ik hoop dat de pijn snel minder wordt en dat je weer kan meetrainen met de groep.

Monique Joppe lid van de KNAC en moeder van Denise, ging afgelopen zaterdag naar de B2 in Ridderkerk, helaas zat haar vinger tussen de sporthaldeur, gevolg een gehechte vingertop! Monique heel veel sterkte en laat je maar flink verwennen thuis!

De overige personen hebben in meer of mindere mate onze aandacht nodig; Henriette van der Weem, Melanie en Jacqueline Wijnhorst, Terence Buijs, Jeppe Damen, Priscilla de Jong, Krijn Poldervaart, Isabella Duncker , Johan Pols en alle andere die ik niet genoemd heb. Heel veel sterkte en succes de komende tijd!

Dit waren de voor mij bekende blessures, voor de overige blessuregevallen heel veel sterkte en doe kalm aan!
Weet jij iemand die geblesseerd of langdurig ziek is meldt dit dan op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Diane van Loo vd Gaag
Shirtsponsors:
bluelogo   TSALOGO 640
transparant keukens Koeze
VDKRAAN Jetewoonidee
Logo TCE Partners  

Nieuwsbrief