Hoofdsponsor selectieteams:

 
Subsponsor selectieteams:

Ziekenboeg

Helaas wederom geen goede uitslag voor Henriette van de Weem, een flinke domper, de tumor is weer gegroeid en zal ook dit keer moeten bestreden worden met chemokuren, het hoe en wanneer wordt de komende week bepaald. Henriette en gezin heel veel sterkte en ook deze keer ga je er weer voor!!

Krijn Poldervaart uit de B1 heeft een bovenarm breuk, maar het verloop gaat helaas niet zo voorspoedig en zijn terugkeer laat nog eventjes op zich wachten!! Krijn je geduld wordt erg op de proef gesteld, maar het eind is in zicht, sterkte ermee!

Vorige week schreef ik over Mark vd Vaart, ook helaas uit de B1, hij heeft zijn pols gebroken tijdens de wintersport vakantie. Helaas bleek bij aankomst in Franciscus dat zijn pols wat minder goed gebroken was en hij is dus dinsdag alsnog geopereerd, en hij moet voorlopig 4 weken in het gips. Mark heel veel sterkte!

Eline Groeneveld uit het eerste komt dit zaalseizoen niet meer in actie, ze laat haar achillespees volledig herstellen, dit is een bittere pil voor haar! Eline heel veel sterkte en ik hoop dat we je op het veld weer binnen de lijnen zien korfballen!

Edwin Sonneveld uit het vijfde is afgelopen zaterdag door zijn enkel gegaan, wat resulteerde in een hele dikke enkel! Over het hoe en wat is mij nog niets bekend, maar in ieder geval heel veel sterkte!

De overige personen hebben in meer of mindere mate onze aandacht nodig; Demi Zeegers, Melanie en Jacqueline Wijnhorst, Terence Buijs, Jeppe Damen, Priscilla de Jong, Isabella Duncker  , Johan Pols en alle andere die ik niet genoemd heb. Heel veel sterkte en succes de komende tijd!

Dit waren de voor mij bekende blessures, voor de overige blessuregevallen heel veel sterkte en doe kalm aan!

Weet jij iemand die geblesseerd of langdurig ziek is meldt dit dan op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Diane van Loo vd Gaag

Shirtsponsors:
bluelogo   TSALOGO 640
transparant keukens Koeze
VDKRAAN Jetewoonidee
Logo TCE Partners  

Nieuwsbrief