Hoofdsponsor selectieteams:

 
Subsponsor selectieteams:

Ziekenboeg 27-1

Na rijp besluit hebben de artsen van Henriette van de Weem besloten om toch te gaan opereren en vooralsnog geen chemotherapie te geven. In eerste instantie sluiten ze een deel van de lever af en dan wachten ze ongeveer 8 weken af en bekijken ze hoe de lever eruit ziet en daarna volgt eventueel een grote operatie. Al met al een flinke operatie, maar zoals altijd gaat Henriette er helemaal voor! Henriette heel veel sterkte en we zien je wel weer verschijnen langs de lijn.

Krista Van Linschoten uit de B2 heeft al een tijdje veel last van een peesontsteking aan haar hand/arm en speelt daardoor al een aantal weken niet. Krista heel veel sterkte en we hopen dat we je weer snel binnen de lijnen te zien krijgen!

Hannah Lockhorst, vriendin van en net lid van de sportdag voor verstandelijk beperkten ging samen met Henne een stukje fietsen, viel onfortuinlijk en brak haar hielbeen en zit nu voorlopig voor 6 weken in het gips! Hannah veel sterkte en laat je maar verwennen door Henne.

De overige personen hebben in meer of mindere mate onze aandacht nodig; Demi Zeegers, Melanie en Jacqueline Wijnhorst, Terence Buijs, Twan van Crooswijk, Priscilla de Jong, Krijn Poldervaart, Mark vd Vaart, Eline Groeneveld, Edwin Sonneveld, Johan Pols en alle andere die ik niet genoemd heb. Heel veel sterkte en succes de komende tijd!

Dit waren de voor mij bekende blessures, voor de overige blessuregevallen heel veel sterkte en doe kalm aan! Weet jij iemand die geblesseerd of langdurig ziek is meldt dit dan op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Diane van Loo vd Gaag

Shirtsponsors:
bluelogo   TSALOGO 640
transparant keukens Koeze
VDKRAAN Jetewoonidee
Logo TCE Partners  

Nieuwsbrief