Hoofdsponsor selectieteams:

 
Subsponsor selectieteams:

Ziekenboeg

Ziekenboeg

Afgelopen keer vertelde ik nog dat Jacqueline Pellikaan op een plekje in het revalidatiecentrum Rijndam wacht, a.s. Woensdag gaat zij daarheen, een kaartje kan gestuurd worden naar Rijndam Revalidatie Westersingel 300 3015 LJ Rotterdam. Jacqueline heel veel succes en we hopen je binnenkort te zien!

Vorige keer heb ik Eline Groeneveld abusievelijk Groenewoud genoemd, excuses hiervoor en dan kan ik gelijk gebruik maken van het feit dat ze haar eerste speelminuten heeft gebracht in het tweede, Eline fijn dat het begin er is!

Milou Zwaan is afgelopen donderdag tijdens de training door haar enkel gegaan, heel veel sterkte en ik hoop je binnenkort weer te zien korfballen!

Mevrouw van der Vijver, moeder van Diana en oma van Lisanne en Marjelle Mars en onze vaste supporter van Maassluis 1, heeft een zware hartoperatie achter de rug en ligt in het Haga ziekenhuis om verder te herstellen, mevrouw vd Vijver heel veel beterschap en we hopen u weer langs de lijn te zien bij Maassluis 1.

Ook Demi Zeegers uit het derde is geopereerd aan haar amandelen, dit was al de 2e keer binnen 3 maanden, ik hoop dat het wat opgeleverd heeft zodat je weer vrij uit kan ademen en verlost bent van al die keelontstekingen. Demi veel sterkte met het herstel en ik hoop je weer te zien korfballen op het veld!

Daarbij hebben we nog een aantal langdurige blessures/ziektegevallen  zoals Krijn Poldervaart, Jacqueline Wijnhorst, Henriette vd Weem, Amy van Veen en natuurlijk iedereen die ik vergeten ben hier te noemen. Voor jullie geldt natuurlijk heel veel sterkte en een lange adem is noodzakelijk om jullie weer binnen de lijnen te Zien zijn!

Dit waren de voor mij bekende blessure/ziektegevallen weet jij iemand die nog niet genoemd meldt dit dan op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Diane van Loo vd Gaag

Shirtsponsors:
bluelogo   TSALOGO 640
transparant keukens Koeze
VDKRAAN Jetewoonidee
Logo TCE Partners  

Nieuwsbrief