Hoofdsponsor selectieteams:

 
Subsponsor selectieteams:

Bericht van de TC!

Bericht van de TC,

De TC is nu al druk bezig met de team en trainersindelingen voor het seizoen 2019-2020. Om dit zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen is het van belang dat wij weten wie er volgend jaar allemaal spelend lid zijn. Daarom vragen wij of je zo snel mogelijk wilt doorgeven als je stopt met korfballen, of als je juist van plan bent om te gaan korfballen. Het is voor het maken van de teamindeling heel belangrijk om dit te weten. Geef je dit later door bestaat de kans dat er van alles moet worden aangepast om alles kloppend te kunnen maken en dat is voor alle partijen niet prettig.

Bedenk ook of je het misschien leuk vindt om trainen te gaan geven, als de op alle teams ruim staan met trainers is het ook makkelijker om elkaar op te vangen als je eens verhinderd bent. 

Waar kan je dit doorgeven:
Natuurlijk bij de leden administratie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Maar ook graag bij de TC: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De TC bestaat uit de volgende leden:
Afra, Marjelle, Robert, Jacqueline, Melanie, Dorine en Marleen.

Je mag natuurlijk ook altijd één van ons aanschieten.

Wanneer verwachten wij de teamindeling mee te kunnen delen? Dat zal waarschijnlijk half juni zijn, meer informatie hierover volgt later.

Shirtsponsors:
bluelogo   TSALOGO 640
transparant keukens Koeze
VDKRAAN Jetewoonidee
Logo TCE Partners  

Nieuwsbrief