Hoofdsponsor selectieteams:

 
Subsponsor selectieteams:

Ziekenboeg

Sandra van Mierlo, coach van Maassluis had al enkele welen last van haar teen, opgelopen tijdens een fitness onderonsje met een vriendin, in eerste instantie was er bijna niets te zien op de foto maar afgelopen maandag bleek er toch een breukje in haar grote teen te zitten en moet daardoor enkele weken een soort van gipscorset te dragen. San heel veel sterkte en met al die mannen om je heen moet dat vast goed komen!

Jacqueline Pellikaan is al enkele weken in het revalidatie centrum en traint daar echt heel erg hard met goede resultaten, zaterdag is zij gespot bij de wedstrijd van Jort! Sjak ga zo door dan kom je er wel!

Voor Henriette van der Weem zijn het spannende weken, van de week krijgt zij uitslag van de scan en aan de hand daarvan wordt bepaald wat het verdere beleid wordt, Henriette heel veel sterkte en we duimen allemaal mee!!

Daarbij hebben we nog een aantal langdurige blessures/ziektegevallen  zoals Krijn Poldervaart, , Jacqueline Wijnhorst, Melanie Wijnhorst  en natuurlijk iedereen die ik vergeten ben hier te noemen. Voor jullie geldt natuurlijk heel veel sterkte en een lange adem is noodzakelijk om jullie weer binnen de lijnen te Zien zijn!

Dit waren de voor mij bekende blessure/ziektegevallen weet jij iemand die nog niet genoemd meldt dit dan op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Diane van Loo vd Gaag

Shirtsponsors:
bluelogo   TSALOGO 640
transparant keukens Koeze
VDKRAAN Jetewoonidee
Logo TCE Partners  

Nieuwsbrief