Hoofdsponsor selectieteams:

 
Subsponsor selectieteams:

Ziekenboeg

Ziekenboeg

Henriette van de Weem kreeg afgelopen donderdag de uitslag van de scan die gemaakt is. De uitslag was helaas niet goed, er zijn nieuwe uitzaaiingen in de buik, bijnier en longen gevonden. Helaas is er geen operatie meer mogelijk, alleen nog levensreddende chemotherapie. Dit was een hard gelach voor Henriette en haar omgeving, maar ze gaat er helemaal voor!! Henriette en naasten heel veel sterkte en we hopen je nog vele jaren langs de lijn te zien!

Lars Veldman viel zaterdag uit tijdens de wedstrijd van Maassluis 3 met een zware knieblessure en werd afgevoerd per ambulance naar het ziekenhuis. Ze konden niet precies zien op de foto die gemaakt is, maar hij mag in eerste instantie zijn been/knie niet belasten tot dat er meer duidelijkheid is! Lars, heel veel sterkte en ik hoop je binnenkort weer binnen de lijnen te zien schitteren!

Een lid van de tennis is al enkele weken geblesseerd, nl Dick Quak, hij heeft last van een hernia, lopen, zitten, liggen alles is heel pijnlijk, maar de komende 4 weken is het aankijken geblazen of het vanzelf overgaat en daarna wordt er pas over een operatie gepraat! Dick heel veel sterkte en ik hoop je weer op het tennisveld te zien!

Dit waren de voor mij bekende blessuregevallen, weet jij ook iemand die ziek of geblesseerd is, mail het dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en voor degene die niet genoemd zijn heel veel sterkte!!

Diane van Loo vd Gaag
Shirtsponsors:
bluelogo   TSALOGO 640
transparant keukens Koeze
VDKRAAN Jetewoonidee
Logo TCE Partners  

Nieuwsbrief