Hoofdsponsor selectieteams:

 
Subsponsor selectieteams:

Bouwblog c.k.c. Maassluis 22-06-2019

Alweer twee jaar geleden kondigde het bestuur het voornemen aan om onze kleedkamers te verbouwen/vervangen. Een nieuwe, aantrekkelijke gemeentelijke subsidieregeling bood ons de mogelijkheid onze huidige, verouderde en te kleine kleedkamers aan te pakken. Destijds was het voornemen om de huidige kleedkamers uit te bouwen tot zes volwaardige kleedkamers, waarbij het clubhuis zou worden uitgebreid richting containers en jeu-de-boules baan.

Toen die plannen uitgetekend waren, werd ons gevraagd om een eventuele samenwerking met Unitas te bekijken. Uit de gesprekken kwam voort dat Unitas liever wilde verhuizen naar MSV’71 aan de andere kant van Maassluis. Dat wierp uiteraard nieuw licht op onze verbouwingsplannen. Nu is zo’n verhuizing natuurlijk niet zomaar geregeld en dus is er inmiddels flink wat tijd verstreken. Maar eind mei kwam het bericht dat de verhuizing van Unitas door de gemeente is goedgekeurd. Hierbij hielp het dat het bestuur inmiddels een akkoord had bereikt met Unitas over de aankoop van hun clubhuis.

In de tussentijd heeft de bouwcommissie de afgelopen maanden hard gewerkt aan het nieuwe plan om beide clubgebouwen met elkaar te verbinden, met op de huidige plek van de Unitas-kantine zes nieuwe kleedkamers, twee scheidsrechterkleedkamers, toiletten en een EHBO-ruimte. De hoofdingang wordt verplaatst naar het midden van het complex en onze huidige kantineruimte zal iets meer opschuiven in de richting van onze oude (of huidige) kleedkamers.

De komende tijd wordt de haalbaarheid van dit nieuwe plan onderzocht in technische en financiële zin. Hierbij wordt o.a. de nodige bouwkundige/technische expertise ingeschakeld, waarbij onze sponsors uiteraard een streepje voor hebben. De hoop en verwachting is dat we dit najaar het complete plan kunnen presenteren op de Algemene Ledenvergadering, zodat we komend winterseizoen al zouden kunnen starten met de werkzaamheden.

Via dit bouwblog zullen we met enige regelmaat verslag doen van de voortgang.

Namens de bouwcommissie,

Jan Boog
Shirtsponsors:
bluelogo   TSALOGO 640
transparant keukens Koeze
VDKRAAN Jetewoonidee
Logo TCE Partners  

Nieuwsbrief