Hoofdsponsor selectieteams:

 
Subsponsor selectieteams:

Ziekenboeg

Het korfbalseizoen 2018-2019 is bijna voorbij, helaas voor de zieken en geblesseerden houdt het niet op bij een bepaalde datum, dus vandaar dat deze rubriek ook tijdens de zomermaanden door blijft gaan…

Allereerst hebben we de familie Veldman, Lars, Sven en Birte zij zijn alledrie geblesseerd; knie, sleutelbeen en enkel zijn kapot!! Alledrie heel veel sterkte en ik hoop jullie weer in het nieuwe seizoen binnen de lijnen te zien.

Marlies Bergwerff, wedstrijdsecretaresse aspiranten, heeft een operatie aan haar enkel/voet ondergaan n.a.v. oud letsel opgelopen tijdens de wintersport. Marlies heel veel sterkte en ik hoop dat alles goed is gegaan!

Luuk Visser uit de D1 heeft tijdens de laatste training een bal op zijn duim gehad, met als gevolg een breukje in zijn duim, nu zit hij de komende 4 weken in het gips. Luuk heel veel sterkte en laten we hopen dat je voor je vakantie uit het gips mag!

Peter Vellekoop uit het vijfde is geblesseerd aan z n enkel, Peter sterkte en je hebt de hele zomer om te herstellen en dan sta je er weer in september. Bianca Vermeer heeft tijdens het ouder/kind toptienen haar kuitspier verrekt/gescheurd, Bianca sterkte en ik hoop dat het meevalt!

Henriëtte van Weem is nog steeds bezig met de chemokuren laten we hopen met z n allen dat die chemokuur net zo goed werkt als bij de eerste zodat ze nog langer bij ons kan blijven, Henriëtte en gezin/familie heel veel sterkte!

Jacqueline Pellikaan is bezig met haar laatste dagen dagbehandeling bij het Rijndam en dat gaat naar verwachting goed, maar ze is er nog niet helemaal! Jacq sterkte en je komt er wel!

Dit waren de actuele zaken, voor de overige geblesseerden en/of ziektegevallen heel veel sterkte en ik hoop dat jullie tijdens de zomerperiode voldoende rust kunnen nemen zodat jullie er in september weer staan!

Diane van Loo vd Gaag
Shirtsponsors:
bluelogo   TSALOGO 640
transparant keukens Koeze
VDKRAAN Jetewoonidee
Logo TCE Partners  

Nieuwsbrief