Hoofdsponsor selectieteams:

 
Subsponsor selectieteams:

Ziekenboeg

Het nieuwe veldseizoen is nog maar net begonnen, dus de ziekenboeg is er ook weer, alleen heb ik geen blessuregevallen maar ziektegevallen. We beginnen met Mieke Montizaan, zij is afgelopen vrijdag geopereerd aan haar dunne darm, daar is een tumor verwijderd die in de wand van de darm zat. Deze week wordt onderzocht of het goed of kwaadaardig is, dus dat is heel spannend! Mieke ligt in het Franciscus ziekenhuis in Rotterdam, heel veel sterkte ermee!

Krista Linschoten moet van haar arts de zogenaamde (korfbal) schoenen aan de wilgen hangen, nadat ze met grote regelmaat ontstoken pezen in haar armen had, haar gewrichten zijn hypermobiel en daardoor schieten haar gewrichten uit de kom. Een flinke domper voor haar, maar ze blijft betrokken bij de club, door te gaan assisteren bij de trainingen van de junioren! Krista heel veel sterkte en ik hoop je nog regelmatig te zien!

Henriette van Weem start a.s maandag met de tweede kuur, zij voelt zich redelijk goed! Henriette heel veel sterkte en laten we hopen dat de bijwerkingen minimaal zijn en je energielevel toeneemt!

Weet je ook iemand die geblesseerd of langdurig ziek meldt dit dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Diane van Loo vd Gaag

Shirtsponsors:
bluelogo   TSALOGO 640
transparant keukens Koeze
VDKRAAN Jetewoonidee
Logo TCE Partners  

Nieuwsbrief