Hoofdsponsor selectieteams:

 
Subsponsor selectieteams:

Scheidsrechters zijn goed bezig!

De veldcompetitie 2019 – 2020 is begonnen. Er zijn nu twee speelrondes geweest.

Na twee speelweekenden staat de teller op: 15 gefloten wedstrijden.

Met dank aan: Pascal Huisman, Peter Gregoor, Pim Bruijn, Mark van Buren, Johan Pols, Wouter Dirks en Sven de Jongste.

Het tweede speelweekend was weer volle bak voor de scheidsrechters. Mark moest opnieuw vroeg uit zijn bed om in Hardinxveld-Giessendam bij Vriendenschaar te gaan fluiten. Ook voor Wouter begon zijn korfbalweekend op zaterdagmorgen. Hij reisde af naar Alblasserdam om bij Kinderdijk te fluiten. Vervolgens reisde hij door naar Capelle aan de IJssel om bij KCC te vlaggen. Wouter kwam zelfs een derde keer in actie. Op zondag reed hij naar Oss in Noord-Brabant om bij DOT te fluiten. Wouter, die komt nog eens ergens. Op zaterdag kwamen ook Johan en Pascal in actie. Zij bleven dicht bij huis. Johan floot in Rhoon bij RWA en Pascal floot zijn wedstrijd bij Ondo in ’s Gravenzande.

De oplettende lezer komt hierbij tot 6 wedstrijden. Dat klopt, want de wedstrijd van Twist A1 in Vlaardingen zorgde voor 2 extra wedstrijden. Sven de Jongste zit in het opleidingstraject tot KNKV scheidsrechter. Hij floot de wedstrijd van Twist A1 en Peter is zijn vaste begeleider, waardoor deze wedstrijd 2x wordt geteld.

Hierdoor kwamen we dit weekend aan 8 wedstrijden die werden gefloten, gevlagd of begeleid. Fijn, dat onze mensen zo enthousiast uit de startblokken zijn gekomen.

Afgelopen maandag hielden we een spelregelavond voor de junioren. We mochten 12 junioren verwelkomen. Het was een nuttige bijeenkomst, want we konden hen allemaal helpen om in te kunnen loggen in korfbalmastersz. Sommigen zorgden er gelijk voor, dat ze al door het eerste niveau heen kwamen. Zij kunnen nu zelf thuis aan de slag om hun spelregelbewijs te halen. Het KNKV heeft aangegeven, dat alle senioren en junioren per 1 september 2020 hun spelregelbewijs gehaald moeten hebben. Dat betekent, dat we gericht gaan sturen op het behalen van het spelregelbewijs.

Zijn er vragen, dan zijn wij bereikbaar via de email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gerda van Buren
Shirtsponsors:
bluelogo   TSALOGO 640
transparant keukens Koeze
VDKRAAN Jetewoonidee
Logo TCE Partners  

Nieuwsbrief