Ziekenboeg

Deze week hebben we twee ziekenhuisgangers. Namelijk Johan van Barneveld en Dick Bergwerff.

Johan werd vorige week met een fikse darmontsteking opgenomen. Naar verluid gaat het ietsje beter met hem, maar het zal nog een tijdje duren voor hij weer de oude is! Johan, heel veel sterkte!

Dick Bergwerff is opgenomen in het Reinier de Gasthuis alwaar hij al een tijdje ligt met wondroos. Hij is hiermee bekend, maar de antibiotica slaat niet zo goed aan en inmiddels hebben ze een andere geprobeerd. Voorlopig blijft hij nog in het ziekenhuis. Dick heel veel sterkte en ik hoop dat je je wat beter voelt!


Henriette van Weem heeft weer 4 kuren chemotherapie erop zitten. Vrijdag krijgt ze de uitslag van de scan en wordt het verdere beleid bepaald! Henriette succes!

Mieke Montizaan heeft haar leven weer opgepakt. Ze is weer aan het werk en geniet van haar kleinzoon. Eind oktober wordt het verdere beleid bepaald! Mieke succes!


Voor de overigen geblesseerden, waaronder Sharon Ophof en Sven Veldman en al die anderen die niet genoemd zijn, beterschap en veel sterkte. Ik hoop jullie in de zaal weer te kunnen aanschouwen!


Dit waren de voor mij bekende blessure/ziektegevallen. Ken jij iemand die ziek of geblesseerd is? Meld dit via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Diane van Loo - Vd Gaag