Hoofdsponsor selectieteams:

 
Subsponsor selectieteams:

Vanuit het bestuur

Op 8 oktober stond de ledenvergadering op de agenda. Een goed bezochte avond waarop we ons als bestuur tegenover jou als lid verantwoorden voor het voorbije jaar en tevens de plannen presenteren voor het aankomende. Daarnaast was het voor ons eigenlijk dé kick-off voor het nieuwe seizoen en een nieuwe periode.

Maar liefst drie bestuursleden namen afscheid op de ledenvergadering. Niels nam na zes jaar afscheid als voorzitter, Lennard legde na een zelfde periode zijn functie als penningmeester neer en Irene stopte na vijf jaar met haar functie als bestuurslid PR & Communicatie. Wij zijn hen zeer dankbaar voor hun energie en inzet in die jaren!

We zijn wel bezorgd over het feit dat er nog geen opvolgers voor hun functies zijn. Samen met de functie bestuurslid Accommodatiezaken (die al twee jaar open staat) staan er nu vier vacatures open binnen het bestuur. Samen met Dick Hubert en Jaap Poldervaart zijn we nog altijd hard op zoek naar opvolgers om het bestuur weer op volle kracht te kunnen laten opereren.

Gelukkig is er ook goed nieuws hierover te melden: Danielle Keeman en Maartje Doesburg versterken het bestuur. Danielle vervult de nieuwe functie bestuurslid Sponsorzaken en Maartje is erbij gekomen als stand-in voor Mariëlle, die haar rol als Secretaris tijdelijk neer zal leggen in verband met zwangerschapsverlof.

Afgelopen maandag hebben we inmiddels onze eerste vergadering als nieuw bestuur gehad en zijn we vol frisse moed en nieuwe plannen en ideeën begonnen aan een nieuwe periode. Eén van die nieuwe plannen is het nieuw leven inblazen van deze informatieve “Stukjes vanuit het bestuur”. We willen graag meer met jou delen wat er zoals in het bestuur omgaat en zullen daarom ieder weekend na een bestuursvergadering (deze vinden maandelijks plaats) een stukje op de website plaatsen. Een ander plan wat we binnenkort willen gaan uitvoeren is het creëren van een rookvrije accommodatie. Wij hopen hier samen met de Gemeente Maassluis een goede invulling aan te geven en vanaf het nieuwe kalenderjaar hiermee van start te gaan.

Tot slot, op de ledenvergadering is door de bouwcommissie een (globaal) financieringsplan gepresenteerd voor de verbouwing van ons clubhuis en kleedkamers. De aanwezigen op de vergadering hebben op basis van die cijfers de bouwcommissie toestemming gegeven het plan, binnen de gestelde kaders, verder uit te werken en aannemers te benaderen om offertes uit te vragen. Als er nieuws is zullen zij dit met jou delen via het zogenaamde bouwblog op deze site. Ook zullen wij er als bestuur ongetwijfeld in de volgende “Stukjes vanuit het bestuur” aandacht aan besteden.

Sander van Aalst
Shirtsponsors:
bluelogo   TSALOGO 640
transparant keukens Koeze
VDKRAAN Jetewoonidee
Logo TCE Partners  

Nieuwsbrief