Hoofdsponsor selectieteams:

 
Subsponsor selectieteams:

Regels Teamkleding! (update)

Regels Teamkleding (update)

De eerste helft van de veldcompetitie zit erop. Er is gebleken dat niet iedereen even zuinig met de teamkleding omgaat. De PR-commissie en de sponsorcommissie steken er erg veel tijd en moeite in om iedereen er netjes bij te laten lopen en daarom verwachten wij ook dat er zuinig met de kleding om wordt gegaan.

Mocht je gedurende het seizoen iets kwijtraken of is iets kapot, geef dit dan meteen door aan ondergetekende en wacht niet tot het einde van het seizoen, dit voorkomt dat we weken bezig zijn om alles op orde te krijgen.

Belangrijk om te weten:

· De wedstrijdshirts moeten centraal worden gewassen. Op deze manier weten we ook zeker dat alle shirts op dezelfde manier gewassen worden. Zo zijn er altijd genoeg shirts aanwezig voor eventuele invallers en reserves en voorkomen we dat er mensen met verschillende sponsorshirts in het veld staan.

· Het wisselen van kleding. Wanneer je kleding wisselt met een teamgenoot horen wij dit graag. De nummers en maten van de uitgedeelde kleding zijn genoteerd. Zo voorkom je dat de commissie ervan uit gaat dat de uitgedeelde kleding gewoon nog in jouw bezit is aan het einde van het seizoen.

· Beschadiging en/of kwijtraken. Van alle teams is per persoon genoteerd welke kleding is uitgegeven. Mocht er aan het einde van het seizoen iets missen of beschadigd zijn, stellen wij de betreffende perso(o)n(en) of ouders aansprakelijk. De kosten van het vervangen van de kleding worden dan ook op basis van dit overzicht in rekening gebracht.

Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben kan dat bij mij. Mist er nu al iets of is er kleding ernstig beschadigd, laat dit dan zo snel mogelijk weten.

Namens de PR -commissie
Anja van Baalen
06-46377530

Shirtsponsors:
bluelogo   TSALOGO 640
transparant keukens Koeze
VDKRAAN Jetewoonidee
Logo TCE Partners  

Nieuwsbrief