Hoofdsponsor selectieteams:

 
Subsponsor selectieteams:

Ziekenboeg

Ziekenboeg

Vorige week had de B1 hun eerste zaalwedstrijd, de ploeg was rustig aan het inschieten en Romy Oprel ging door haar enkel, besloot niet te beginnen aan de wedstrijd maar in de rust nog wel balletje geschoten. Op maandag toch maar even langs de huisarts gaan, verder onderzoek en wat bleek een botje afgescheurd in haar enkel en wordt haar enkel voor 6 weken ingegipst! Romy wat een pech, heel veel sterkte de komende weken!!

Sharon Ophof uit de D3 is vorige week maandag aan haar voet geopereerd en mag nu niet korfballen, maar we hopen haar binnenkort weer in het veld te zien schitteren. Sharon, nog even geduld en heel veel sterkte!

Nina Vermeer uit de D1 is geblesseerd aan haar voet, ze moet volgende week naar de fysiotherapeut en podotherapeut, hopelijk kan ze snel weer korfballen en is ze van de pijn in haar voet af! Nina heel veel sterkte!!

Marjelle Mars uit het eerste,  is flink door haar enkel gegaan, de eerste foto’s lieten geen breuken zien, dus nu is het een zaak voor de fysiotherapeut! Marjelle heel veel sterkte en ik hoop je weer snel binnen de lijnen te zien

Henriette van Weem is weer met haar chemokuren bezig, veel succes en sterkte ermee!

Dit waren de voor mij bekende blessure/ziektegevallen, weet jij iemand die ook langdurig geblesseerd of ziek is, meldt dit dan op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor de overige blessure/ziektegevallen die niet genoemd zijn heel veel sterkte en ik hoop dat we jullie weer snel zien binnen of buiten het veld.

Diane van Loo vd Gaag

Shirtsponsors:
bluelogo   TSALOGO 640
transparant keukens Koeze
VDKRAAN Jetewoonidee
Logo TCE Partners  

Nieuwsbrief