Hoofdsponsor selectieteams:

 
Subsponsor selectieteams:

Vanuit het bestuur

Zoals beloofd verschijnt er na elke bestuursvergadering een stukje “vanuit het bestuur”. Afgelopen dinsdag 12 november kwam het bestuur weer bij elkaar. Zoals u eerder heeft kunnen lezen op de site is het bestuur bijna weer op volle sterkte. Gezien alles wat er rondom de verbouwing van de kantine te gebeuren staat is het heel fijn dat er nu meer mensen op bestuurlijk niveau de verbouwing kunnen volgen.

De items van de afgelopen vergadering wil ik hier ook noemen.

Om te beginnen het rookbeleid van CKC Maassluis. De landelijke campagne 'rookvrij sporten' heeft ook ons aan het denken gezet. Als bestuur vinden we het belangrijk om hiermee aan de slag te gaan. Het sportcomplex is van ons allemaal, en het is de bedoeling dat iedereen zich hier welkom voelt. Wij ontvangen dan ook graag jouw visie/input op het rookbeleid op CKC. Binnenkort zal er daarom een korte enquête worden verspreid onder de (ouders van) leden. De uitkomst van de enquête en hoe wij als vereniging het rookbeleid willen invullen zal gepresenteerd worden op de nieuwjaarsreceptie. De nieuwjaarsreceptie zal gehouden worden op vrijdag 3 januari. Noteer deze datum alvast in uw agenda.
Buiten de presentatie van het rookbeleid op CKC, besteden we natuurlijk aandacht aan de jubilarissen die er zijn binnen de vereniging. We hebben weer leden die 25, 40 en zelfs 60 jaar lid zijn van CKC Maassluis. Zij zullen deze avond in de schijnwerpers staan. Daarna een gezellig samenzijn met natuurlijk de welbekende pubquiz.

November is altijd de maand van de overgang van de veld- naar de zaalcompetitie. Door een verschuiving van het programma, sinds vorig seizoen door het KNKV ingevoerd, begint de competitie wat later dan gebruikelijk en zal deze langer doorlopen in het nieuwe jaar. Er zijn daardoor teams die een lange tijd geen wedstrijden hebben gespeeld. Met de nodige oefenwedstrijden is dit ondervangen. Het eerste en de A1 deden in de overgangsperiode mee aan de Haagse Cup. Beide teams hebben de halve finale bereikt. En hebben hier een knappe prestatie neergezet.
De B1 heeft afgelopen zaterdag al hun eerste competitiewedstrijd gespeeld. Aanstaande zaterdag gaat ook voor de overige teams de competitie van start. De TC legt in overleg met de trainers de laatste hand aan het samenstellen van de teams. Deze zullen hier en daar wat wijzigen.

Tot slot willen wij als bestuur ook stil staan bij het positief coachen en positief aanmoedigen vanaf de tribune. Probeer je te beheersen als je het niet eens bent met beslissingen die genomen worden. Het kan soms helpen om dan snel een lolly in je mond te stoppen. Binnenkort zullen er weer lolly's op de tribune worden uitgedeeld. Hopelijk draagt dit bij om elkaar op een laagdrempelige manier aan te spreken op negatieve uitlatingen vanaf de tribune en het creëren van bewustwording.

Plezier in het sporten is en blijft het belangrijkste. En daar kunnen wij allemaal ons steentje aan bijdragen. Het publiek met een lolly in de mond, de spelers in het veld met een high five en coaches langs de lijn met positieve, constructieve aanwijzingen.

Op naar een mooi zaalseizoen.

Namens het bestuur

Jacqueline Wijnhorst

Shirtsponsors:
bluelogo   TSALOGO 640
transparant keukens Koeze
VDKRAAN Jetewoonidee
Logo TCE Partners  

Nieuwsbrief