Hoofdsponsor selectieteams:

 
Subsponsor selectieteams:

Ziekenboeg

Deze week is de week van de polsen en handen! Allereerst hebben we Karlijn Pap die ongelukkig viel tijdens de training, op meerdere plaatsen haar pols gebroken en zodanig dat ze a.s dinsdag wordt geopereerd en er een plaatje in wordt gezet. Karlijn heel veel sterkte en succes dinsdag en we hopen dat je er weer snel bij bent!

Floor Verburg uit de C1 viel afgelopen zaterdag in de spannende wedstrijd tegen Pernix en het zag er gelijk niet goed uit, dat bleek wel uit de foto die gemaakt werd, een gebroken pols en voorlopig 2 weken gips! Wat een pech, gelukkig woon je dichtbij school! Floor heel veel sterkte!

Op het moment dat Nosa, Marjelle zou vervangen bij het eerste snee ze zichzelf in haar hand met als gevolg 5 hechtingen! Nosa heel veel sterkte en we hopen dat je er weer snel bij bent!

Dit waren de voor mij bekende blessures, voor iedereen die niet genoemd zijn of al eerder genoemd zijn, beterschap en heel veel sterkte!

Weet jij iemand die ziek of geblesseerd is meldt dit dan op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Diane van Loo vd Gaag

Shirtsponsors:
bluelogo   TSALOGO 640
transparant keukens Koeze
VDKRAAN Jetewoonidee
Logo TCE Partners  

Nieuwsbrief