Hoofdsponsor selectieteams:

 
Subsponsor selectieteams:

Bestuur ontmoet Commissies op 13 juni

Beste betrokken leden,

Wat zijn wij blij, als zijnde bestuur en korfballiefhebbers, om onze leden weer actief te zien op ons eigen complex in het Wipperspark. Van kangoeroes tot aan korfbalfit. We zijn weer lekker aan het ballen. Naar ons motto: Korfballen voor het leven!

Want wat was het gek, afgelopen periode. Normaal gesproken een piekperiode: met wedstrijddagen, kampioensfeestjes, sportieve activiteiten en gezellige evenementen voor onze leden en mede Maassluizers. In plaats daarvan overheerste de stilte.
Alleen de onderhoudsploeg bezocht regelmatig ons complex. Zodat we startklaar zouden zijn, zodra het weer mocht en kon. En dat waren we. Een dikke pluim voor alle vrijwilligers die dit mede mogelijk hebben gemaakt! Sporten kan weliswaar alleen; Samen is een stuk gezelliger. Ook op 1.5 meter.

Perspectief bieden is een primaire levensbehoefte
De afgelopen periode bevestigde dat Perspectief zien en krijgen een basisbehoefte is van de mens. Perspectief om weer samen te kunnen sporten, om elkaar een knuffel te kunnen geven, om op een hoger niveau te kunnen acteren en om jezelf te kunnen blijven ontwikkelen.

Het bestuur en de commissies zijn zich hiervan bewust, en hebben afgelopen periode niet stil gezeten. Zoals ook blijkt uit het mooie, informatieve stuk van de werkgroep Technisch Beleid: CKC op weg naar de overgangsklasse.

Dankzij de stilte kunnen het bestuur en de commissies meer aandacht besteden aan andere belangrijke zaken, die vaak minder urgent zijn en minder hoog op het prioriteitenlijstje belanden. Overzicht creëren en behoeftes/wensen scherp krijgen. Dit zal zorgen voor meer duidelijkheid, betere en efficiëntere communicatie, en een hogere tevredenheid van jou als lid en/of vrijwilliger. Bovendien houden we in de toekomst meer tijd over om met onze droom voor de vereniging bezig te zijn.

Zaterdag 13 juni ontmoet het bestuur alle commissies
Doel: een eerste aanzet tot het creëren van een sterkere verbinding en kortere lijntjes tussen bestuur, commissies en leden; tot het formuleren van een heldere missie en visie, en het bepalen van doelstellingen voor komend jaar en de toekomst.

De bedoeling is dat de commissies deze dag enerzijds hun tips/behoeftes meegeven aan het bestuur en anderzijds handvatten meekrijgen van het bestuur. Handvatten voor het formuleren van hun missie en visie, voor het stellen en prioriteren van hun doelstellingen, en voor het maken van een budgetplanning. En dat zij hiermee in de zomer aan de slag gaan. Na de zomer ontmoeten we elkaar nogmaals om de plannen/opbrengsten te bespreken, deze samen te voegen en te prioriteren vanuit bestuursperspectief.

De insteek is dat we ons gezamenlijke jaarplan tijdens de algemene ledenvergadering in oktober presenteren aan jou: betrokken C.K.C. lid. Dit wordt hard werken en het zal ongetwijfeld niet perfect zijn. De inzet is dan ook een eerste aanzet en perspectief creëren om komende jaren met elkaar verder te ontwikkelen en te professionaliseren.

Als bestuur vinden we ledenbetrokkenheid zeer belangrijk. Wij betrekken jou ook graag. Dit doen wij door jou mee te nemen in de zaken die spelen. Na 13 juni volgt een fotocompilatie van de dag met de eerste opbrengsten. Wij bieden jou graag dat stukje perspectief. Samen bouwen we aan onze gezellige, ambitieuze, initiatiefrijke, betrokken vereniging.

Wil jij ook hieraan bijdragen?
Bespreek geheel vrijblijvend de mogelijkheden met de vrijwilligerscommissie. Daniëlle Keeman is hiervoor het aanspreekpunt en bereikbaar via
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor nu: een zonnig Pinksterweekend, take care, en hopelijk tot 11 juli op ons complex!
Op zaterdag 11 juli bestaat onze vereniging precies 90 jaar en dat moet gevierd worden. Het liefst doen we dat natuurlijk samen! Dus save the date. Details volgen.

Maartje Doesburg
Secretaris c.k.c. Maassluis

Shirtsponsors:
bluelogo   TSALOGO 640
transparant keukens Koeze
VDKRAAN Jetewoonidee
Logo TCE Partners  

Nieuwsbrief