Hoofdsponsor selectieteams:

 
Subsponsor selectieteams:

Bestuur haalt bestuurslid Accommodatiezaken binnen!

Zoals aangekondigd in het stukje vanuit het bestuur, hebben wij een nieuwe kandidaat gevonden voor de lange openstaande post Accommodatiezaken.

Onze aanwinst Arjan gaat zich volledig focussen op Accommodatiezaken, waardoor ook deze commissie de aandacht krijgt die het verdient.

Sander was hiervoor tijdelijk het aanspreekpunt, zodat de nodige informatie bij het bestuur binnenkwam. Dit deed hij naast zijn eigen post Evenementen. Niet ideaal. Wel erg fijn dat Sander dit tijdelijk wilde oppakken. Nogmaals bedankt hiervoor Sander.

Arjan was erbij op 13 juni 2020: toen het bestuur in gesprek ging met de commissies. Het enthousiasme van onze bestuurs- en commissieleden werkt aanstekelijk. Arjan wil erbij zijn. Meedoen. Samen met plezier presteren. Op naar een toekomstbestendige vereniging met bijbehorende accommodatie!

Arjan zal net als Pim en Dorine meedraaien in het bestuur tot aan de ALV, als zijnde proefperiode. Als het bevalt, dan vragen wij op de algemene ledenvergadering in oktober aan jou, als zijnde betrokken lid, om akkoord voor de officiële toetreding van Arjan tot het bestuur. Arjan zal dan worden ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Wij vinden het belangrijk dat onze leden achter het bestuur staan. En hun vertrouwen uitspreken. Helemaal met de toekomstige verbouwing.

Ook zo benieuwd hoe het ervoor staat met de verbouwplannen in coronatijd? Hou de website en Punt Uit mailing in de gaten voor de komende Bouwblog.

Wil jij ook graag meebesturen en/of in een commissie een taak oppakken? Neem vrijblijvend contact op met Daniëlle Keeman van de vrijwilligerscommissie om de mogelijkheden te bespreken. Je kan mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Ben jij ook zo benieuwd wie Arjan is? Lees dan snel verder.

Arjan Vermaas Bestuurslid Accommodatiezaken 20200623
Bestuurslid Accommodatiezaken Arjan Vermaas. Foto gemaakt door Johan Pols, 13 juni 2020

Als nieuw bestuurslid Accommodatiezaken stel ik me aan je voor.

Ik ben Arjan Vermaas, 44 jaar en sinds 1998 lid bij CKC en woonachtig in Maassluis.

In Strijen ben ik opgegroeid en ben korfballer vanaf 1984, tot 1998 heb ik bij Ventura Sport gebald.

Sinds 1992 kom ik al bij CKC, Melanie Wijnhorst is de reden waarvoor ik naar Maassluis kwam. Eenmaal binnen de club, voelde ik mij snel opgenomen. Ik begon meteen als jeugdtrainer, A3, A4 en de C. Vooral het coachen gaf mij voldoening.

Ook diverse commissies vonden mij en ook dat heb ik met plezier gedaan, zoals Koninginnedagcommissie, Sport -en Speldag voor mensen met een beperking, korfbalkamp en regelmatig nog als invalcoach.

Na 2 jaar wat rustiger aan gedaan te hebben, is het tijd om mij weer nuttig te maken voor de club. Tijd maken voor zaken is nodig, omdat alle 5 de gezinsleden korfballen. Hier en daar wedstrijden kijken of rijden bij Joost, Mees en Wout. En dan nog zelf op pad met het gezellige zesde.

Ik ben bijna 20 jaar liftmonteur geweest. En nu de laatste 4 jaar teamleider van de service afdeling bij een klein liftbedrijf. Techniek is mijn ding.

De functie Accommodatiezaken binnen het bestuur was al lange tijd vacant. Een tijdje geleden ben ik (weer) gevraagd voor deze functie en afgelopen zaterdag bij de meeting tussen Bestuur en de commissies geweest. Dit was een positieve ervaring en ik zag een energiek bestuur. Ik heb ja gezegd tegen de uitdaging om binnen het bestuur de functie Accommodatiezaken op mij te nemen.

We staan aan de vooravond van een grote verbouwing en de club verdiend het om gezien te worden. Zo’n complex is als je eigen huis met tuin. Je moet plannen maken om het netjes te houden, tijdig onderhoud en vervangingen zijn noodzakelijk. En dan die tuin… onkruid blijft maar groeien en wie doet er wat aan?” En dan hebben we ook nog eens veel meer ‘bewoners’ (gebruikers) dan thuis. Dit vraagt om aandacht. Mart van het onderhoudsteam heeft mij al laten zien wat een werk door hen verzet wordt.

Voorlopig ga ik mij bezig houden met in kaart brengen van wat er allemaal te doen is, wat er al gebeurt en vervolgens welke wensen er nog liggen. En wie wat nu eigenlijk op zich neemt. Hierbij ben ik graag een verbindende factor. Ik help graag mee om deze mooie club naar een hoger plan te trekken.

Dat kunnen we en doen we samen!

Shirtsponsors:
bluelogo   TSALOGO 640
transparant keukens Koeze
VDKRAAN Jetewoonidee
Logo TCE Partners  

Nieuwsbrief