Hoofdsponsor selectieteams:

 
Subsponsor selectieteams:

c.k.c. Maassluis viert binnenkort 90-jarig jubileum

Over twee weken bestaat c.k.c. Maassluis 90 jaar! Een jubileum waar wij als korfbalvereniging trots op mogen zijn. Deze mijlpaal willen wij niet zomaar voorbij laten gaan.

Zet daarom een groot kruis op
𝘇𝗮𝘁𝗲𝗿𝗱𝗮𝗴𝗮𝘃𝗼𝗻𝗱 𝟭𝟭 𝗷𝘂𝗹𝗶 𝟮𝟬𝟮𝟬 in jouw agenda. Op deze avond wordt er vanuit c.k.c. Maassluis een online ‘pub’ quiz georganiseerd voor jong en oud. Denk jij alles te weten over onze vereniging? Dan is dit een goede test! Onder het genot van een heerlijke fles wijn en wat borrelnootjes gaan we op jacht naar de alleskenner!

Om de kans op de winst zo groot mogelijk te maken, kun je het beste deelnemen met een groep vrienden of familieleden. Zie je dit niet zitten, dan mag je ook individueel deelnemen. Er zijn mooie prijzen te winnen tijdens de quiz!

image0 1
Om de pubquiz zo aangenaam mogelijk te maken, verkopen wij flessen wijn (wit: Pinot Grigio; rood: Shiraz Appassimento) voor een symbolisch bedrag van €9,00. Naast de fles wijn, ontvang je ook nog wat nootjes voor bij de borrel. Het is niet zomaar een fles wijn, Edwin Sonneveld heeft een speciaal etiket ontworpen voor ons 90 jarig bestaan. Daarnaast mogen wij nog iets heel leuks bekend maken: door een fles te kopen, doe je automatisch mee aan de loterij die hieraan verbonden zit. Per fles ontvang je één lotnummer. Dankzij RCN vakantieparken hebben wij een onwijs gave prijs die we weg mogen geven aan het winnende lotnummer. Het winnende lotnummer wint namelijk een cheque van RCN vakantieparken van maar liefst €400. Hiervoor willen wij RCN vakantieparken heel erg bedanken!

Doe je nou niet mee aan de pubquiz, omdat je bijvoorbeeld niet kunt. Dan is het alsnog mogelijk om wijn te bestellen. Op deze manier doe je mee aan de loterij en heb je een mooi aandenken aan het 90 jarig bestaan van c.k.c. Maassluis. De flessen wijn zijn te bestellen bij Demi Zeegers. Je kunt mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of appen naar 06 398 386 68. Geef door hoeveel flessen wijn je wilt, rode en/of witte wijn, en je krijgt gelijk een betaalverzoek.

De organisatie is nog druk bezig om de laatste puntjes op de i te zetten. We gaan er vanuit dat de quiz om 19:30 uur zal starten. Opgeven kan tot 10 juli door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Het belooft een onwijs gezellige avond te worden!

Groetjes,

De jubileum commissie

Shirtsponsors:
bluelogo   TSALOGO 640
transparant keukens Koeze
VDKRAAN Jetewoonidee
Logo TCE Partners  

Nieuwsbrief