Hoofdsponsor selectieteams:

 
Subsponsor selectieteams:

Focus op ledenwerving én ledenbehoud / ledenbinding!

Het bestuur heeft Melanie Wijnhorst benaderd om een werkgroep op te richten om aandacht te besteden aan leden werving en ledenbehoud. Doel: 500 betrokken leden in 2030, waarvan 250 spelend.

Dit doel is belangrijk voor de toekomstbestendigheid van onze vereniging. KNKV noemt dit ledenaantal om bestaansrecht te borgen. Daarnaast zijn er veel spelende leden nodig om onze sportieve doelstelling te bereiken. Daarvoor is het essentieel dat jij als lid trots bent én blijft op jouw club en dit uitdraagt. Zodat we samen met plezier kunnen presenteren.

Op maandagavond 29 juni nemen Melanie, Pim en ondergetekende deel aan een webinar vanuit de KNKV over dit onderwerp. Wij verwachten hiermee goede ideeën te verkrijgen om binnen onze vereniging mee aan de slag te gaan. .

Vind jij ledenbinding en ledenwerving ook zo'n interessant onderwerp?
Neem vrijblijvend contact op met Daniëlle Keeman en/of Melanie Wijnhorst om te kijken hoe jij mee kan helpen om ons doel te behalen. Wij zijn te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (Daniëlle) en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (Melanie)

Op naar 2030! In dat jaar bestaat onze vereniging precies 100 jaar. Zorg dat jij erbij bent/blijft.

Daniëlle Keeman
Vrijwilligerscommissie
Shirtsponsors:
bluelogo   TSALOGO 640
transparant keukens Koeze
VDKRAAN Jetewoonidee
Logo TCE Partners  

Nieuwsbrief