Hoofdsponsor selectieteams:

 
Subsponsor selectieteams:

Sponsors bedankt!

Het blijven vreemde tijden voor onze club. We hebben prachtige zomerse weekenden achter de rug. Weekenden waarin we natuurlijk graag van half 9 in de ochtend tot half 9 in de avond met iedereen op het veld hadden willen doorbrengen. Kijken naar spannende en leuke korfbalwedstrijden, kletsen met vrienden en vriendinnen en genieten van de zon en een drankje. Helaas heeft het niet zo mogen zijn, maar er volgen op zeker betere tijden! Er wordt alweer lekker getraind door onze leden en dat is een mooie eerste stap.
 
Ook voor onze gewaardeerde sponsors zijn dit natuurlijk vervelende en misschien ook wel onzekere tijden. Deze hele crisis zorgt voor onverwachte veranderingen in de bedrijfsvoering van onze sponsors. Soms doen zich wellicht mooie kansen voor, maar natuurlijk zal het ook gebeuren dat 2020 en wellicht ook 2021 een veel minder goed jaar zal zijn dan het bedrijf had ingeschat.
 
Uiteraard denken wij aan onze sponsors en voelen wij met hen mee! We willen op deze manier laten weten dat we enorm trots op ons sponsorbestand zijn en dat we elke sponsor enorm dankbaar zijn voor hun steun aan ckc Maassluis.RCN vakantiepartk

Gelukkig hebben wij weer het vertrouwen en ondersteuning gekregen van een aantal sponsoren waarvan het contract afliep. Spannend om deze gesprekken dan aan te gaan. Wij zijn dan ook heel blij dat al deze sponsoren bereid waren om de contracten te verlengen. Daarnaast kunnen wij RCN Vakantieparken als nieuwe bordsponsor verwelkomen voor de komende 3 jaar.
 
 Voor alle sponsors geldt natuurlijk: blijf allemaal gezond en we hopen dat het goed gaat met jullie bedrijf!
 
Sponsorcommissie ckc Maassluis
Shirtsponsors:
bluelogo   TSALOGO 640
transparant keukens Koeze
VDKRAAN Jetewoonidee
Logo TCE Partners  

Nieuwsbrief