Hoofdsponsor selectieteams:

 
Subsponsor selectieteams:

Update coronavirus 21 juli 2020

Zaterdag 11 juli konden we het seizoen gelukkig toch nog feestelijk afsluiten. Wat leuk dat er zoveel kinderen op het Toptien toernooi af gekomen zijn, fijn dat we zo lekker met elkaar de vakantie in kunnen. Dank aan alle vrijwilligers die dit hebben georganiseerd en begeleid.

11 juli Toptienen
Winnaars toptientoernooi 2019-2020 - Fotograaf: Monique Joppe 

Zo sluiten we een bizar seizoen toch nog feestelijk af. Een seizoen waarin met veel plezier is gekorfbald, maar de sport de laatste maanden toch een beetje op de achtergrond is geraakt. Wie had ooit gedacht dat we in een 1,5 meter maatschappij terecht zouden komen? Dat we als korfbalvereniging te maken zouden krijgen met Corona-coördinatoren, desinfectiemiddelen en eenrichtingsverkeer? Mede door jouw inzet is het ons gelukt om toch te kunnen trainen!
 
Voor het aanstaande seizoen ziet het er op dit moment positief uit. Geen beperkingen om te spelen, maar wel beperkingen voor het publiek en het gebruik van de kantine. Binnen de lijnen misschien hetzelfde, maar buiten de lijnen zal het anders worden dan we gewend zijn. De vrijwilligers van de onderhoudsploeg zijn druk bezig om de kleedkamers en douches weer toegankelijk te maken. Zoals het er nu uitziet, kunnen de kleedkamers met inachtneming van de 1,5 meter regels weer gebruikt gaan worden. Op de website is te vinden wanneer jouw team weer gaat starten. 
 
Nu kun je genieten van een welverdiende vakantie. En daarna: op naar het nieuwe korfbalseizoen. Wij kunnen in ieder geval niet wachten. We houden nog wel rekening met onzekerheden. Kunnen alle evenementen volgend seizoen doorgaan? Hoe gaan we de kantine exploiteren met de 1,5 meter regel? Ook volgend jaar zullen we weer een groot beroep moeten doen op jou als vrijwilliger om er samen een fantastisch seizoen van te gaan maken.
 
Namens het bestuur wens ik iedereen een fijne zomervakantie toe. We hopen iedereen in goede gezondheid terug te zien.
 
Met vriendelijke groet,
 
Mariëlle van Wingerden - Montizaan
Corona-coördinator c.k.c. Maasluis
Shirtsponsors:
bluelogo   TSALOGO 640
transparant keukens Koeze
VDKRAAN Jetewoonidee
Logo TCE Partners  

Nieuwsbrief