Hoofdsponsor selectieteams:

 
Subsponsor selectieteams:

Sponsorcommissie voortvarend van start

Sponsor banniers
Fotograaf: Edwin Sonneveld

Het is velen vast niet ontgaan dat er 3 gloednieuwe baniersponsoren langs het hoofdveld staan. Wij danken Firma Smit en Firma Stolze voor hun bijdrage hieraan. Firma Lely is ook op andere vlakken een trouwe sponsor van onze vereniging en heeft ook hieraan zijn steun weer verleend, waarvoor hartelijk dank!!

Bij de zoektocht naar nieuwe sponsoren kwamen wij ook in contact met Firma DAEL. Ondanks dat zij enthousiast waren over sponsoring hebben zij een bedrijfspolicy dat zij alleen verenigingen sponsoren waar hun werknemers actief aan deelnemen. Mocht een van onze leden dus werkzaam zijn bij firma DAEL dan is het de moeite waard om even langs te gaan bij PR en kijken of ze alsnog willen sponsoren.

Dit geldt overigens ook voor alle leden en familieleden! Soms loont het om even binnen het bedrijf te informeren of er sponsormogelijkheden zijn voor jouw sportvereniging.

Kleine moeite, groot plezier voor de vereniging!

Voor info over alle sponsormogelijkheden, mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Shirtsponsors:
bluelogo   TSALOGO 640
transparant keukens Koeze
VDKRAAN Jetewoonidee
Logo TCE Partners  

Nieuwsbrief