Hoofdsponsor selectieteams:

 
Subsponsor selectieteams:

Ziekenboeg

Het nieuwe seizoen is weer begonnen en er zijn heel wat geblesseerden allereerst iemand die al meerdere keren in deze rubriek heeft gestaan helaas, Lars Veldman uit het derde, hij is voor de zoveelste keer geblesseerd en helaas weer aan zijn knie, zijn knieschijf was weer verschoven!! Lars ik weet dat je er moedeloos van wordt maar sterkte ermee!! Heel veel beterschap!

Onze scheidsrechter en fotograaf Johan Pols is al langere tijd uit de roulatie door een hardnekkige blessure aan zijn knie, hij gaat nog niet geweldig en fluiten zit er ook niet in, gelukkig kan hij wel foto’s maken, Johan sterkte!

 Simone van Toor uit de A2 heeft haar enkelbanden verrekt en loopt daardoor op krukken, desondanks was ze wel bij haar team en ik hoop je binnenkort weer te zien korfballen! Sterkte!

Sepp van Vliet uit de D3 heeft tijdens de zomervakantie zijn arm gebroken en moet nog een aantal weken kalm aan doen! Sepp heel veel sterkte en ik hoop je binnenkort weer te zien schitteren!

Ivy Alleblas uit de E heeft een peesontsteking in haar voet en kan en mag daardoor niet spelen, Ivy heel veel sterkte en ik weet dat het een langdurige kwestie is, maar geduld hebben dan is het snelste over en zien we binnenkort weer spelen!

Bente Pleysier uit de B2 is ook daar haar enkel gegaan, het gaat al een stuk beter, maar korfballen deed ze nog niet! Bente sterkte ermee!

Verder hebben we nog  Kim Crooswijk, Karlijn Pap en henriette van Weem, zij vechten elk hun eigen strijd,  Meiden sterkte en succes!

Ook voor de andere ziekte-of blessuregevallen geldt natuurlijk ook veel sterkte en als je nog iemand weet die langdurig ziek of geblesseerd is meldt dit dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Diane van Loo vd Gaag

Shirtsponsors:
bluelogo   TSALOGO 640
transparant keukens Koeze
VDKRAAN Jetewoonidee
Logo TCE Partners  

Nieuwsbrief