Hoofdsponsor selectieteams:

 
Subsponsor selectieteams:

Nieuw seizoen, nieuwe leden.. van Harte Welkom!

We vinden het leuk om te vertellen dat we het nieuwe seizoen starten met een mooi aantal nieuwe leden. Op deze plaats heten wij de nieuwe leden nogmaals van harte welkom en stellen we ze aan jullie voor.

Bij de Kangoeroes hebben we 5 nieuwe kinderen, die zich na de open training in juni hebben aangemeld.                                                                                                                                                             Dit zijn LUCAS, JUNAYD, TESSA, DANI en SILJA ! Heel veel plezier bij de Kangoeroes op zaterdagochtend.

Ook hebben we 4 nieuwe meiden binnen de lijnen bij de E. Ook zij hebben in juni kennis gemaakt met korfbal.                                                                                                                                                            Dit zijn JAILEY, ISA, SABINE en MERLE. Meiden heel veel succes, de eerste wedstrijd hebben jullie zelfs al gehad, top!

De D3 wordt versterkt met de tweeling MELANIA EN OLIWIER. Ook zij hebben in juni kennis met onze vereniging gemaakt. Veel succes!

In de C2 heten we LISANNE van harte welkom. Een sportieve meid, die na voetbal, nu de keuze voor korfbal heeft gemaakt.

KYRA komt de B2 versterken. Zij heeft de overstap van Twist naar Maassluis gemaakt. KYRA ook voor jou een hartelijk welkom!

En in Maassluis 4 is JORDY aangesloten. Jordy heeft al veel korfbalervaring en is zijn jongere broers Brett en Thom achterna gekomen. Jordy veel plezier en succes in Maassluis 4.

And last but not least is Cock verenigingslid geworden. Cock is o.a. een ervaren scheidsrechter, opleider en ook coach opleider. Hij zal bij ons Jari gaan begeleiden bij zijn scheidsrechtersopleiding. Welkom Cock en beiden veel succes met de opleiding!

Tijdens de opening van het nieuwe seizoen op ZATERDAG 12 SEPTEMBER zijn de nieuwe leden uitgenodigd en zullen zij ook genoemd worden na de presentatie van Maassluis 1.

We hopen dit jaar nog meer nieuwe leden te kunnen verwelkomen. Daarvoor is de kersverse commissie ledenwerving, binding -en behoud vanaf dit seizoen van start gegaan. Maar daarover later meer.

Sportieve groet, commissie ledenwerving

Cathy en Melanie

Shirtsponsors:
bluelogo   TSALOGO 640
transparant keukens Koeze
VDKRAAN Jetewoonidee
Logo TCE Partners  

Nieuwsbrief