Hoofdsponsor selectieteams:

 
Subsponsor selectieteams:

De invloed van Corona!

De eerste helft van het veldseizoen bestaat uit 8 speelweekenden. Daarvan hebben we er nu twee achter de rug.

Na twee speelweekenden staat de teller op:   7  gefloten wedstrijden.

Met dank aan: Pascal Huisman, Pim Bruijn, Mark van Buren,Wouter Dirks en Peter Gregoor.

In het 2de weekend werden 3 wedstrijden bijgeschreven op het lijstje voor de rompregeling arbitrage. Dit hadden er dit weekend 4 kunnen zijn. Mark moest al vroeg op pad. Hij floot bij Fortuna in Delft. Pascal bleef dicht bij huis. Hij floot bij Ondo in ’s Gravenzande. Bij Maassluis thuis hadden het 3de team en de A1 geen neutrale scheidsrechter. Peter nam Maassluis 3 voor zijn rekening. Sven zou zich ontfermen over de A1. Echter deze wedstrijd ging niet door, omdat er een Corona besmetting in het 2de team van Fortissimo was vastgesteld. Aangezien de spelers en speelsters van de A1 afgelopen donderdag getraind hadden met hun 2de team adviseerde de GGD om niet te gaan spelen. De wedstrijd is nu op woensdagavond 14 oktober vastgesteld. Waarschijnlijk is er dan wel een neutrale scheidsrechter beschikbaar.

Excuses
Als schrijver namens de scheidsrechters en begeleiders op de website moet ik diep door het stof. Vorige week zondag had ik de kopy rond de klok van 12 uur klaar en doorgestuurd naar de redactie. De kopy werd die zondag niet geplaatst. Ik dacht dat ik waarschijnlijk te laat was met het inleveren. Tja 2 minuten over 12 is ten slotte te laat. Echter op woensdag werd de kopy ook niet geplaatst. Ik stuurde een e-mail naar de redactie, maar ik kreeg geen antwoord. Uiteindelijk heb ik Pim gebeld. Hij kon geen e-mails van mij vinden. Heel bijzonder. Ik ging op onderzoek uit in mijn verzonden mails. En ja hoor Eureka! Laat ik nu al 3x kopy hebben gestuurd naar het redactieadres van het KNKV. Blijkbaar wist men bij het KNKV niet wat ze met mijn kopy aanmoesten of wellicht wordt de inkomende e-mail niet gelezen. Van het KNKV kreeg ik in ieder geval geen seintje, dat ik totaal verkeerd zat. Uiteindelijk werd hierdoor mijn kopy pas afgelopen vrijdag geplaatst en zijn onze scheidsrechters helemaal niet voorgekomen in het programma van afgelopen zaterdag. Excuses hiervoor.  Een goede leer voor mij om beter op te letten.

Begeleiding
Afgelopen zaterdag was het de beurt aan Johan en Dick om de begeleiding van de scheidsrechters bij de breedte wedstrijden te verzorgen. Niet alle scheidsrechters hebben begeleiding nodig, maar we willen er gewoon zijn. Al is het maar om vragen te beantwoorden. Zaterdag floot Collin zijn eerste wedstrijd en dan is het fijn dat er iemand is, waar hij op terug kan vallen. Daarnaast werden 2 van onze talenten gevolgd. Brett en Ricardo kwamen in actie.

Korfbalmasterz
Sinds 2015 heeft het KNKV het spelregelbewijs in het leven geroepen. Via korfbalmasterz kunnen alle senioren en junioren hun spelregelbewijs halen. De scheidsrechterscommissie heeft zich als doel gesteld, dat aan het einde van dit seizoen in ieder geval alle senioren hun spelregelbewijs behaald hebben. Daarnaast kunnen uiteraard ook de junioren hun spelregelcertificaat halen. Pascal gaat binnenkort iedereen, die nog geen certificaat heeft, een herinneringsmail sturen. Daarnaast krijgen de nieuwe junioren een e-mail om hun account op korfbalmasterz in te stellen. In verband met de Corona maatregelen kunnen we dit jaar geen spelregelavond organiseren, maar voor vragen over korfbalmasterz kan je terecht bij Pascal Huisman: 0618417764 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Zijn er vragen, dan ben ik bereikbaar via de email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.          

Gerda van Buren

Shirtsponsors:
bluelogo   TSALOGO 640
transparant keukens Koeze
VDKRAAN Jetewoonidee
Logo TCE Partners  

Nieuwsbrief