Hoofdsponsor selectieteams:

 
Subsponsor selectieteams:

Update Nieuwe Website - livegang uitgesteld

Begin oktober konden wij melden dat er op zaterdag 7 november een nieuwe website zou staan. 

Echter heeft de coronacrisis in de vorm van drukte het werk ons ingehaald, wat de werkgroep heeft doen besluite de livegang uit te stellen naar zaterdag 21 november 2020.

Op het moment van schrijven is er uitvoerig overleg geweest over de stand van zaken. Met de grote vraag: Is het haalbaar aanstaande zaterdag live te gaan? Het antwoord is helaas ‘nee’. Met de nieuwe toepassingen die de website kent en een nieuwe mailstructuur, zijn we tot de conclusie gekomen dat er nog te veel werk verzet moet worden voor de eerder gestelde deadline. Ook is er ruimte nodig om de toepassingen goed te testen.

Met de gedachte dat er voorlopig nog geen competitie gespeeld gaat worden, nemen we daarom twee extra weken om de nieuwe website volledig volgens plan op te leveren.

De fases voor de toepassingen worden nu als volgt gepubliceerd:
Fase 1 (21 november): Homepage, Pagina’s, Nieuws indeling en Contactpagina.
Fase 2 (januari 2021): Basis voor ledenomgeving, inzetrooster, aanlever format nieuws.
Fase 3 (aug. 2021): Volledige leden omgeving, live score bijhouden, automatische TV-weergave.

Kun je niet wachten jouw vraag te delen over de nieuwe website of wil je ons graag ondersteunen met het invullen van pagina’s? Neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Namens de werkgroep,
Pim Bruijn

Shirtsponsors:
bluelogo   TSALOGO 640
transparant keukens Koeze
VDKRAAN Jetewoonidee
Logo TCE Partners  

Nieuwsbrief