Hoofdsponsor selectieteams:

 
Subsponsor selectieteams:

TWEE HANDHAAFT ZICH OVERTUIGEND.

Het eerste is dit seizoen het opwarmt je voor twee. Frivool en dartelend spelen zij hun tegenstanders van de mat. Zo ook de nummer twee van hun poule Kinderdijk werd simpel weggespeeld. Nummer 2 op de ranglijst keek na afloop tegen 10 punten achtstand aan. Wat een vlaggenschip is Maassluis 1 dit seizoen. Het is volop genieten voor de totale selektie en de aanhang van de blauw oranje kleuren.

Een echt degradatie duel stond op de pay-rol. Het tweede zou bij een gelijkspel of winst definitief veilig zijn en Vriendenschaar 2 was alleen gebaat bij winst om eventueel de degradatie te ontlopen. Het was niet alleen het tweede, die zich geinspireerd voelde door het super spel wat zij lieten zien ook de tegenstander raakte er super gemotiveerd door. Zij gaven in de eerste twintig minuten dan ook niks toe, 7-7. Nu was het toch steeds Maassluis 2, dat regelmatig twee treffers voorsprong nam, maar steeds kwam men weer langszij met zelfs op slag van rust, 12-12,

maar het benutten van de zoveelste strafworp door Mark ging men toch rustte met een 13-12 voorsprong. Zoals gebruikelijk bij thuis wedstrijden raakte de tribune nu weer vol en de totale selektie van één zat nu weer op de reserve bank met Richard, Mariëlle en de trainer/coach Martijn en team begeleidster Miranda. Het moest nu gebeuren, dat voelden alle tweedelingen en gingen overrompeld van start en binnen 8 minuten stond er 18-13 op het scorebord, deze klap kwamen zij niet meer te boven. Vooral toen 10 minuten later er 22-16 stond.

Eindstand, 25-21. De missie was volbracht handhaving in de 1ste reserve klasse E was bereikt. Het hele team heeft er hard voor gewerkt met een super afmaker Mark 12x, Marjelle 4x, Dennis en Danny 3x, Luuk 2x en Maxime 1x. Sanne L. kreeg op het eind na haast een jaar afwezigheid

door een blessure nog wat speel minuten. Een dingetje is toch wel bij het bekijken van de stand wat opvalt het tweede heeft haast net zoveel gescoord, als de nummer één, 272 tegen 267 en dóórgelaten haast net zoveel als nummer laatst 285 tegen 309. Een ieder trekt zijn conclusie maar. Doet er niet toe het dak kon er nu af bij de totale selektie en het feest kon beginnen uit met de party bus. De doelstellingen waren bereikt één kampioen en twee handhaving.

A1 IS NOG STEEDS NIET VEILIG.
Zonder de grieperige trainer/coach Peter, welke vervangen werd door Tjerk en de herstellende Demi, welke werd vervangen door Naomi. De winst kansen werden van tevoren niet hoog ingeschat, daar Kinderdijk de kampioen was met slechts één verloren wedstrijd en dat was……….

tegen Maassluis. Dus je houdt je vast aan deze strohalm, zou het toch mogelijk zijn om de winst te pakken in de thuishal. De start was veel belovend, via een 2-4 achterstand zag men steeds kans om als eerste een treffer voorsprong te pakken, maar toch was het Kinderdijk dat net voor het rust signaal 9-10 wist te scoren. Ja wat moet men zeggen over de tweede helft. Had men teveel gegeven in het eerste gedeelte, het was nu net niet! Na twintig speel minuten stond het 11-15, niet on over brug baar, maar de kracht ontbrak bij onze A1-tjes en het werd dan ook, 15-19. Tristan scoorde 6x, waarvan 3 strafworpen, Joost 3x, Daan 2x en Tekla, Frank, de invallers Lars en Jari 1x. Door dit resultaat staat er over drie weken nu een kraker op het programma een echt degradatie duel in Barendrecht tegen Vitesse A2. Hier telt dan maar één uitslag winst.

Dit was dan de afsluiting in de Olympiahal voor bovenstaande ploegen van het zaal seizoen 2017-2018.

HENNY NIEMAN
Shirtsponsors:
bluelogo   TSALOGO 640
transparant keukens Koeze
VDKRAAN Jetewoonidee
Logo TCE Partners  

Nieuwsbrief