Hoofdsponsor selectieteams:

 
Subsponsor selectieteams:

Maassluis C2 wint in een spectaculaire wedstrijd van RWA C1

Afgelopen zaterdag stond alweer de returnwedstrijd tegen RWA C1 op het programma, de uitwedstrijd hadden ze jammerlijk verloren met 6-1 maar Sanne, Maxime en Anouk hadden de ploeg verzekerd dat er meer in had gezeten en dat ze iedereen persoonlijk de wedstrijd uit zouden schoppen als er weer gespeeld zou worden als de uitwedstrijd!! Xander, Krista en Charlotte stonden ernaast en Ricardo was de scheidsrechter van vandaag. Het eerste doelpunt kwam van Martijn, die een korte kans verzilverde en zo de 1-0 op het scorebord zetten. RWA kwam terug dmv een doorloopbal 1-1.
Er werd goed gecombineerd en Maassluis was zeer effectief, want veel kansen kregen zij niet! Jinte scoorde met een half afstandsschot van achter de korf 2-1, maar gelijk maakte RWA weer gelijk 2-2. Sem scoorde met een soort van doorloopbal 3-2 maar helaas was ook dit ook weer van korte duur want RWA maakte 3-3.
Toen brak er een sterke periode van Maassluis aan, alles ging erin en ze waren zeer effectief. Allereerst scoorde Kimberley met een afstandsschot 4-3 en daarna was het Tom met een korte bal de 5-3 aantekende! Manouk versierde een mooie strafworp die Sem er mooi inlegde. Martijn benutte nog een kansje onder de paal 7-3. Het publiek wist niet wat ze overkwam en dacht al aan polonaise en dergelijke! Maar ze hadden niet op de veerkracht van RWA gerekend want die kwamen snel terug tot 7-6 en zo was de spanning weer helemaal terug in de wedstrijd! Gelukkig was het Manouk die het verlossende doelpunt maakte 8-6. Er werden nog wat wissels toegepast maar die veranderen niet de stand van de wedstrijd. Een overwinning en wat voor één, klasse jongens en meiden, goed voor elkaar gevochten en gestreden! Complimenten voor de coaches en Ricardo bedankt voor het fluiten!!
De ploeg bedankte nog het talrijke publiek en dat werd met een applaus beloond.


Een trotse supporter

Shirtsponsors:
bluelogo  TSALOGO 640
transparant keukens Koeze
VDKRAAN Jetewoonidee

Nieuwsbrief