Hoofdsponsor selectieteams:

 
Subsponsor selectieteams:

D2 bindt de strijd aan met de buren en wint……..

Afgelopen zaterdag stond de wedstrijd tegen ODO gepland. In de uitwedstrijd werd nog met 1 doelpunt verschil verloren, dus een revanche was op zijn plaats.

Met onze nieuwkomer Melissa in de basis en onze vaste invaller Luuk begonnen we aan de laatste zaalwedstrijd.

We startten goed, een mooie bal werd door Gian naar Luuk geplaatst en hij scoorde een doorloopbal 1-0, daarna maakte Luuk de 2-0 d.m.v een afstandsschot.

Gian maakte nu zelf een afstandsschot op aangeven van Mila, het stond gewoon 3-0. ODO deed nog iets terug en bracht de stand terug tot 3-1 uit een mooie vrije bal.

Gelukkig was de D2 bij de les en een één tweetje tussen Gian en Luuk was het Luuk die 4-1 aantekende. Ook scoorde Luuk de 5-1 en 6-1, en de laatste werd aangegeven door nieuwkomer Melissa.

Toen was het de beurt aan ODO, zij kwamen heel snel terug tot 6-5, dat was jammer want de aanval van Hidde, Max, Parissa en Fenne kreeg volop kansen, maar helaas ging die er niet in! We gingen dus met een kleine voorsprong de rust in.

Na de rust kwam Benthe erin voor Melissa en gingen we weer van start.

ODO ging door waar ze mee geëindigd waren en scoorde 6-6 en 6-7, ODO had geleerd van de eerste helft en de verdediging zo geïnstrueerd zodat de D2 heel veel moeite had om tot scoren te komen. Helaas werden er ook 2 strafworpen gemist, zodat de 1e aanval niet tot een doelpunt kwam.

Hidde kwam met een afstandsschot en zo was de stand weer gelijk. Helaas kwam ODO weer met een mooi afstandsschot en zo was het 7-8. ODO had moeite om de bal uit te werken naar het aanvalsvak, meerdere malen gingen zij in de fout met de 4 seconden regel en daar profiteerde Hidde van want hij scoorde de gelijkmaker 8-8. Het werd nu echt spannend, ODO kreeg een strafworp en zij misten deze, maar Fenne kreeg ook een strafworp mee en zij faalde niet en bracht de eindstand op 9-8. Het publiek applaudisserende voor een goede D2 die het zaalseizoen goed afsloot met een mooie overwinning!! Naomi bedankt voor het coachen en Hans bedankt voor het fluiten. Jongens en meiden ga zo door en er zullen nog vele overwinningen volgen!

Een supporter
Shirtsponsors:
bluelogo   TSALOGO 640
transparant keukens Koeze
VDKRAAN Jetewoonidee
Logo TCE Partners  

Nieuwsbrief