Hoofdsponsor selectieteams:

 
Subsponsor selectieteams:

Bikkels van Maassluis A2 winnen overtuigend van Dijkvogels A1

Ik mocht gisteren proberen om de talenten van de A2 te coachen naar een overwinning tegen Dijkvogels A1. Voor de wedstrijd van de A2 hebben we nog een spannende wedstrijd van de B1 kunnen volgen. De B1 stond de hele wedstrijd achter, knokte tegen het eind van de wedstrijd terug naar een gelijke stand, maar moest uiteindelijk helaas toch haar meerdere erkennen in Dijkvogels. Waar de supporters erg blij waren met het warme zonnetje, maakte dit het spelen wel wat zwaarder. Ramon en invalster Birte hadden al een hele wedstrijd bij de B1 gespeeld en moesten door spelers tekort ook gelijk starten bij de A2.

De spelers konden voor de wedstrijd heel goed zelf vertellen waar de sterke punten van de tegenstander lagen. Naar aanleiding daarvan hadden zij ook zelf bedacht dat ze zich zouden opstellen naar een sterke dame. Merel kreeg de eer om dit dametje uit te schakelen.Aanval: Ricardo, Ramon, Isolde en Birte. Verdediging: Bastiaan, Lars, Merel en ChinookWe startten de wedstrijd met een 1-0 achterstand, maar door een doorloopbal van Isolde kwamen we al snel op gelijke hoogte. Daarna werd er gestaag gewerkt aan een voorsprong. Halverwege de eerste helft stond er een stand van 2-5 op het bord. Daarna kregen we het verdedigend was lastiger en lieten de tegenstander zelfs op voorsprong komen. Door doelpunten van onder andere broer en zus Lars en Birte konden we wel met een 9-9 gelijke stand de rust in.

Vlak voor rust was Sven, die doorgekomen was vanuit de A1 in het veld gekomen voor Ramon en in de rust werd Birte afgewisseld door Vera.In de tweede helft liep het aanvallend als een trein. Door doelpunten van o.a. Chinook, Ricardo en Merel liepen we uit naar 9-14. Verdedigend hadden de spelers de tegenstander in hun broekzak. Doordat Bastiaan en Lars hun tegenstander geen kans gaven om de aangeef te pakken, werd het gehele vak van de tegenstanders ontregeld. Hierdoor konden Merel en Chinook risico nemen om de sterke dame uit te schakelen.
Halverwege de tweede helft raakte Ricardo geblesseerd aan zijn enkel. Dit zag er helaas niet best uit. Ricardo veel sterkte met het herstel!Waar het met een 13-15 stand nog iets te spannend werd, zorgden o.a. 3 doelpunten van Lars ervoor dat er uiteindelijk een verdiende 15-19 eindstand op het scorebord stond.

Als trotse invalcoach vond ik het bijzonder om te zien dat er echt een team stond, dat knokte voor elkaar en de kop omhoog hield ook als dingen even niet lukte. Overigens weet ik hierdoor wel weer waarom ik de Kangoeroes ben gaan trainen geven. Dit soort wedstrijden zijn niet zo best voor je hart.
Doelpunten: Lars 5x, Isolde 4x, Chinook 4x, Ricardo 3x, Ramon, Birte en Merel 1x

Groetjes Mirjam

Shirtsponsors:
bluelogo   TSALOGO 640
transparant keukens Koeze
VDKRAAN Jetewoonidee
Logo TCE Partners  

Nieuwsbrief