Hoofdsponsor selectieteams:

 
Subsponsor selectieteams:

Inzet en strijdlust tot de allerlaatste minuut van het seizoen, de D1!

Maassluis D1 met een hele nieuwe samenstelling voor seizoen 2017-2018 speelde wederom op het hoogste niveau in de Hoofdklasse.

Van te voren was bekend dat deze jonge ploeg het moeilijk zou krijgen in deze klasse. De eerste helft van het veld lukte het in sommige wedstrijden maar niet om meer dan 1 of 2x te scoren. Maar dat er toch meer in de ploeg zat dan die 1 of 2 doelpunten bleek wel in de thuiswedstrijd tegen Albatros. Maassluis scoorde maar liefst 11x en verloor net met 11-14.

In de zaal speelde de ploeg ook op het hoogste niveau. Het scoren van de ploeg wisselde van 3 of 4 doelpunten in de wedstrijd tot soms 10 doelpunten. Tegen Fortuna werd er dik verloren. Maar… we zien een team, die steeds een beetje beter gaat spelen en vooral een team, die elke wedstrijd opnieuw alles geeft, hun uiterste best doet en de koppen rechtop houdt. Op 20 januari lukte het zelfs in de thuiswedstrijd tegen Sporting Delta om gelijk te spelen. Een eerste punt was behaald!

Teamuitje D1 2018

Op het veld speelde de D1 ook in de Hoofdklasse. Deze poule was samengesteld met teams die allemaal wat minder hoog scoorde in de Hoofdklasse in de 1e helft van de veldcompetitie. De D1 heeft een punt behaald door gelijk te spelen, deze keer tegen RWA. De andere wedstrijden werden verloren, maar elke wedstrijd werden er vaak toch 7 of 8 doelpunten gemaakt. Aan de lijn genoten wij van deze doelpunten en het spel. De D1 laat een veel sneller spel zien dan aan de start van het seizoen, we hebben ze echt zien groeien. Als je het hele seizoen geen wedstrijd kan winnen (door de indeling op hoog niveau), maar elke wedstrijd tot de allerlaatste minuut tot in de allerlaatste wedstrijd van het seizoen, inzet en strijdlust laat zien dan vinden wij dat ontzettend knap.

Karlijn, Isa, Benthe, Puck, Floor, Fedor, Mees, Jip en Rens twee grote duimen omhoog voor jullie inzet en heel veel succes in het nieuwe seizoen! Jullie inzet brengt jullie vast verder.

Zaterdag 9 juni heeft de D1 het seizoen afgesloten met een gezellig uitje. De D1 heeft geklommen bij Fun Forest in Rotterdam (zie foto) en daarna zijn zij gaan eten bij de Mac. Het was een zeer geslaagde afsluiting.

Coaches Richard, Pascalle en Frank bedankt voor jullie inzet!

En voor iedereen alvast een fijne vakantie….

Namens de ouders van de D1

Shirtsponsors:
bluelogo   TSALOGO 640
transparant keukens Koeze
VDKRAAN Jetewoonidee
Logo TCE Partners  

Nieuwsbrief