Hoofdsponsor selectieteams:

 
Subsponsor selectieteams:

Maassluis D1 boekt de 1e overwinning door een overtuigende zege op Ondo

Afgelopen zaterdag stond alweer de 4e wedstrijd op het programma. Dit keer was het Ondo uit s Gravenzande. Deze ploeg hadden we vorig jaar tijdens de zaalcompetitie ook al ontmoet en toen tweemaal flink verloren dus nu konden we kijken waar we nu staan. Maassluis begon voortvarend en Puck scoorde direct 1-0, in de volgende aanval maakte Karlijn uit een mooie doorloopbal de 2-1 en in de volgende aanval was het Jip die met een korte kans de stand op 3-1 bracht. Maassluis was zeer effectief en dat werd geïllustreerd door Puck die de 4-1 en 5-1 scoorde beide met 2 korte kansen, zij had in totaal 3 x geschoten, en alle drie raak.

Mees scoorde van afstand de 6-1, toen was het pas weer tijd dat Ondo wat terug deed 6-2. Gelukkig kreeg Maassluis een vrije bal die Rens goed afmaakte 7-2.  Floor kreeg ook een korte kans die zij goed afmaakte 8-2. Ondo scoorde nog eenmaal net voor de rust 8-3. In de rust gaven Marjelle en Pascalle nog de nodige aanwijzingen, en zo gingen ze weer van start.

Maassluis ging gewoon door waar ze mee geëindigd waren, dat was nl scoren. Jip scoorde een korte kans 9-3 en vlak daarna scoorde Rens wederom uit een vrije bal 10-3. Ondo scoorde 10-4 en daarna was het  Mees die scoorde met een ver afstandsschot 11-4 . Ondo deed ook nog wat terug 11-5. Ondo liet het een beetje lopen en daar profiteerde Maassluis goed van eerst was het Rens en toen was het Jip die beide met een doorloopbal scoorde 12 en 13-5. Mees deed ook nog een duit in het zakje met een doorloopbal en afstandsschot 14 en 15-5. Toen was het tijd voor de grote wisseltruc wat uiteindelijk resulteerde dat Evy, Max en Fedor nog in het veld kwamen voor Puck, Luuk en Rens. Floor bracht uiteindelijk de eindstand op 16-5 met een korte kans.

Jongens en meiden ontzettend goed en vlot gespeeld, het was een lust voor het oog om naar te kijken! Op naar de volgende wedstrijd!

Een trotse supporter

P.s Hans bedankt voor het fluiten en Evy en Max bedankt voor het reserve zitten.

Shirtsponsors:
bluelogo   TSALOGO 640
transparant keukens Koeze
VDKRAAN Jetewoonidee
Logo TCE Partners  

Nieuwsbrief