KoningsdagBannerWebsite

Hoofdsponsor selectieteams:

 
Subsponsor selectieteams:

Maassluis 5 verliest nipt van 3 A-junioren…….

Afgelopen zaterdag stond de return wedstrijd tegen RWA op het programma. Bij winst kwam een kampioenschap wel heel dicht in de buurt, dus je begrijpt dat ze best wel zenuwachtig waren!!

Met Henriette weer eens langs de lijn startten we vol goede moed. Het spel ging op en neer en zo ook de stand. RWA had 3 jonge invallers en die lieten zich veelvuldig horen en zien, de meeste doelpunten van RWA zijn ook door hun gemaakt. In het ene vak was het Lennard die een ieder liet schieten door veelvuldig af te vangen en zelf ook nog tot scoren kwam. Daniëlle en Anja vlogen regelmatig langs hun tegenstanders en Dennis zorgde voor de nodige afleiding met zijn venijnige afstandsschoten. Het andere vak zorgden Melanie en Heleen voor de nodige rust in het vak want met de heren Edwin en Arjan was dit wel nodig. Als afwisseling hadden ze nog Hans, Peter en Marleen.

Bij de rust was het nog gelijk, dus het kon nog alle kanten op en ze waren nog vol goede moed. In de tweede helft hadden we een zelfde beeld. Er werd leuk en sportief gespeeld en met het zonnetje op de achtergrond zat een gelijk spel er ook in, maar de jeugd won het van de ervaring en de eindstand was dan ook 12-13 en het kampioenschap is uit zicht!. Na 2 wedstrijden te hebben gezien, kan ik concluderen dat erin in het vijfde fel maar toch ook sportief gespeeld wordt in een gemoedelijke sfeer! De wedstrijd stond onder leiding van Robert vd Burgt en dat deed hij met verve.

Een supporter

Shirtsponsors:
bluelogo   TSALOGO 640
transparant keukens Koeze
VDKRAAN Jetewoonidee
Logo TCE Partners  

Nieuwsbrief