Hoofdsponsor selectieteams:

 
Subsponsor selectieteams:

Op een zomerse oktober-dag mooie resultaten

Waar kan je nou, als Maassluise supporter/ster op deze zonnige zaterdag met ruim 26 graden op de thermometer het meest trots op zijn? Voor mij was dat eigenlijk de drie volle tribunes bij ONDO in ’s-Gravenzande, die gekomen waren om ons vlaggenschip een hart onder de riem te steken. Het eerste wilt zo graag, maar lopen door hun ijver en vechtlust zich zelf voorbij. Gelukkig kwam alles goed in deze wedstrijd en kon men trots een punt meenemen naar Maassluis. Het komt echt wel goed met deze selectie.

Je korfbalt niet meer, maar je moet er toch wel wat voor over hebben b.v. een speler en speelster na hun wedstrijd van de A1 naar het tweede brengen in Nieuwerkerk. Een klein gedeelte meegekregen van de wedstrijd en met een gerust hart vertrekken naar Gravenzande, daar zij ruimschoots voor stonden, maar dan later horen, dat het toch nog spannend werd tegen het eind. Maar uit eindelijk toch de volle winst pakken met als resultaat weer alleen terug aan de kop van hun klasse. Lekkerrrrrr.

Dan de thuis wedstrijd van de A1 tegen de rode lantaarndrager TOP A2 uit Arnemuiden. Tjerk moest Peter vervangen, die door familie omstandigheden later aanwezig kon zijn. In tegenstelling tot vorig seizoen loopt men nu niet in de begin fase tegen een forse achterstand aan, wat men later niet meer kon repareren. Nu bouwt men gelijk in de begin fase een voorsprong op, wat toch makkelijke spelen is. De eerste helft was men heer en meester en het leek wel “ladies day” van de negen treffers werden er zes door de dames gescoord. Na de rust verslapte men iets, 14-8, maar geen reden om ongerust over te geraken. Men herpakte zich op tijd, waardoor de wissels Luc, Merel, Vera, Sjoerd en Twan zich ook nog mochten bewijzen. De eindstand was 20-10, hé dat was ook eerder de eindstand tegen Deetos. Mooi toch! De treffers kwamen op naam van: Tristan 4x; Milou, Fleur en Lars 3x; Birte en Naomi 2x; Bastiaan, Luc en Sjoerd 1x. Succes vast volgende week in Middelburg tegen Swift.

In de vroege morgen werden de eerste kampioenen gehuldigd de F1 en de D2. Een dag die dus stralend begon en mooi afgesloten werd.

HENNY NIEMAN
Shirtsponsors:
bluelogo   TSALOGO 640
transparant keukens Koeze
VDKRAAN Jetewoonidee
Logo TCE Partners  

Nieuwsbrief