Hoofdsponsor selectieteams:

 
Subsponsor selectieteams:

Maassluis D1 maatje te groot voor RWA……

Afgelopen zaterdag stond alweer de laatste veldwedstrijd op het programma tegen het puntloze RWA. Er was redelijk veel publiek van Maassluis op af gekomen zodat we om 10 uur konden starten.
Jip en Rens hadden hun vakantie even onderbroken en begonnen ook in de basis. Uit de eerste aanval scoorde Rens gelijk de 0-1 met een afstandsschot en de daarop volgende aanval scoorde Rens weer middels een doorloopbal 0-2.
Er werd snel gespeeld en RWA kreeg weinig kans om ook een doelpunt te maken. Jip deed zijn broer na en scoorde 0-3 uit een doorloopbal en Fedor was erg allert en zat over tussen en scoorde zelf ook nog 0-4.
Toen was het tijd voor RWA en scoorde zij met een doorloopbal 1-4. Floor scoorde met een ver afstandsschot 1-5. Fedor scoorde met een mooie doorloopbal 1-6. Isa had op de training te horen gekregen dat ze meer moest schieten, dat deed ze ook naar hartelust en zowaar was het 1-7.
Rens bracht de stand op 1-8 met een doorloopbal en Floor maakte de 1-9 uit een doorloopbal.
Het laatste doelpunt voor de rust werd gemaakt door Isa uit een vrije bal. In de rust kreeg Maassluis te horen dat ze zo door moesten gaan, en dat ze minstens voor 20 doelpunten moesten gaan.
Helaas begon de D1 weer slap aan de tweede helft en werd er slecht geplaatst en kreeg RWA zowaar een aantal grote kansen, gelukkig gingen deze er niet in. Daar in tegen was het Jip die met een doorloopbal de stand op 1-11. RWA bracht de stand op 2-11 maar Luuk scoorde met een korte kans 2-12.
Fedor maakte met een doorloopbal de 2-13 en Puck maakte ook de 2-14 . Met een ver afstandsschot schoot Luuk de 2-15 erin. Isa scoorde haar derde doelpunt en bracht de stand op 3-16.
Toen was het tijd om te wisselen, Mees kwam erin voor Rens, Evy voor Isa en Max voor Luuk. Fedor scoorde het laatste doelpunt voor Maassluis 3-17 en RWA bracht de eindstand op 4-17. Maassluis D1 is als vijfde geëindigd in de hoofdklasse met als beste wedstrijd die tegen Ondo. Nu even vrij om dan weer te gaan knallen in de zaal, veel succes!

Een supporter

Evy en Max bedankt voor het reserve zitten en invallen.

Shirtsponsors:
bluelogo   TSALOGO 640
transparant keukens Koeze
VDKRAAN Jetewoonidee
Logo TCE Partners  

Nieuwsbrief